Κορυφαίο αυτοκίνητο του 2022 για τις γυναίκες το Peugeot 308
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κορυφαίο αυτοκίνητο του 2022 για τις γυναίκες το Peugeot 308

3.041 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2022)

Το Peugeot 308 ψηφίστηκε από τις γυναίκες ως το κορυφαίο αυτοκίνητο για το 2022!

Διαδέχτηκε το Land Rover Defender

Πρώτο στην προτίμηση του γυναικείου κοινού αναδείχτηκε το Peugeot 308, καθώς το γαλλικό μικρομεσαίο πήρε τον τίτλο του Womens World Car of the Year (WWCOTY). Το 308 ψηφίστηκε από 56 γυναίκες δημοσιογράφους στο χώρο της αυτοκίνησης από 40 διαφορετικές χώρες και τα τελικά αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σήμερα, 8 Μαρτίου που συμπίπτουν με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Έτσι το Peugeot 308 διαδέχεται τον περσινό νικητή που ήταν το Land Rover Defender.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έξι τα μοντέλα του τελικού

Θυμίζουμε πως το 308 επικράτησε ανάμεσα από 6 μοντέλα συνολικά που είχαν πάρει την πρωτιά στις επιμέρους κατηγορίες του θεσμού. Αυτά ήταν: Urban Model (αστικό αυτοκίνητο): Peugeot 308, Familiy SUV (οικογενειακό SUV): Kia Sportage, Large Car (μεγάλο αυτοκίνητο): Ford Mustang Mach-E, Large SUV (μεγάλο SUV): BMW iX, Performance Car (αυτοκίνητο επιδόσεων): Audi e-Tron GT, Pure 4X4 & Pick Up (καθαρόαιμο 4Χ4 και Pick Up): Jeep Wrangler 4xe.

Με μικρή διαφορά πήρε τη νίκη

Σύμφωνα με την Marta Garcia, εκτελεστική πρόεδρος του WWCOTY, το 308 κέρδισε με μικρή διαφορά τον τίτλο από το δεύτερο μοντέλο, ενώ οι κριτές επαίνεσαν τη δυναμική οδήγηση, τις επιδόσεις, την άνεση και τη σχεδίαση του Peugeot 308 που ήταν και τα στοιχεία τα οποία συνηγόρησαν για να κόψει πρώτο το νήμα του τερματισμού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING CHECK MERCEDES
test center