Ξεκάθαρο «όχι» της McLaren στα SUV.

Ξεκάθαρο «όχι» της McLaren στα SUV

1.234 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2019)

Παρά την πίεση που δέχονται οι εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων για να προσφέρουν στους πελάτες της μοντέλα SUV, η McLaren παραμένει ακέραιη στη θέση της, υποστηρίζοντας πως ποτέ δεν προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

«Μπορώ να απαντήσω εύκολα σε αυτό και να πω όχι», ήταν η σύντομη και περιεκτική απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση ο επικεφαλής σχεδιασμού της βρετανικής μάρκας, Mark Roberts συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Προσφέρουμε πραγματικά την απόλυτη οδηγική εμπειρία και εμείς δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με κάτι διαφορετικό».
 
Το σχόλιο αυτό έγινε κατά τη διάρκεια ενός φόρουμ για πολυτελή αυτοκίνητα και supercar, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του Τορόντο, πριν από το Διεθνές Auto Show του Καναδά.
 
Από κει και πέρα τόσο η McLaren, όσο και η Rolls-Royce που ήταν παρών στο γεγονός μεταξύ άλλων ανέφεραν πως οι μάρκες κινούνται προς την κατεύθυνση των πλήρως ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μάλιστα ο Roberts ανέφερε ότι ένα ηλεκτρικό όχημα της McLaren βρίσκεται ήδη στο στάδιο δοκιμών και εξέλιξης, ωστόσο υπογράμμισε πως όσοι είναι εκτός εταιρείας θα το δούνε λίγο πριν την αποκάλυψη του μοντέλου παραγωγής.
 
¶λλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τη δημοφιλή βρετανική μάρκα περιλαμβάνουν την δέσμευσή της για να λανσάρει 18 νέα οχήματα από σήμερα έως το 2025. Ένα από αυτά τα νέα οχήματα θα διαδεχτεί τη McLaren P1.      

SPRING SEAT
NISSAN