Στο diesel προσφέρεται μια επιλογή, αυτή του 1,5 TDCi με απόδοση 85 άλογα.

Και οι τρεις εκδόσεις Fiesta Active απολαμβάνουν ξεχωριστή εμφάνιση.

Οι τρεις αυτές crossover εκδόσεις προσφέρονται με τον 1.000άρη EcoBoost σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις των 85, 100, 125 και 140 ίππων αποκλειστικά με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Η τιμολογιακή πολιτική του μοντέλου για την ελληνική αγορά δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου πάντως, η Ford προσφέρει το Fiesta Active από 17.790 λίρες (20.200 ευρώ) στην βασική έκδοση Αctive 1.

Ξεκινάει η εμπορική πορεία του Ford Fiesta Active

7.210 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2018)

Η crossover εκδοχή του Ford Fiesta ξεκινάει την εμπορική της πορεία στην Ευρώπη σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις με τον 1.000αρη EcoBoost και τον 1,5 TDCi. Δείτε τις πρώτες τιμές.

Μέσα από τρεις εκδόσεις, τις Active 1, Active B&O PLAY και Active X, η Ford με το Fiesta Active προσφέρει στο κοινό ένα νέο crossover με αυξημένο ύψος οδήγησης, δυναμική εξωτερική εμφάνιση και μεγάλο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Και οι τρεις εκδόσεις Fiesta Active απολαμβάνουν ξεχωριστή εμφάνιση και υψηλά επίπεδα εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου ενός σκληροτράχηλου κιτ αμαξώματος με ενεργά σήματα και χρώματα, ανάρτηση για off-road διαδρομές, υψηλότερη θέση οδήγησης, ράγες οροφής, εμπρός φώτα ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Το Fiesta Active B&O PLAY ξεχωρίζει από τα αδέλφια του τόσο οπτικά όσο και ακουστικά, εξοπλισμένο με μια διακριτή μαύρη οροφή με μαύρες ράγες οροφής και αντίστοιχους ηλεκτρικούς καθρέφτες και θερμαινόμενους καθρέφτες, καθώς και ένα premium σύστημα B&O PLAY με ήχο 360 μοιρών  και 10 ηχεία. Περιλαμβάνει ακόμα πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως cruise control, αυτορυθμιζόμενους καθρέπτες, κεντρική κονσόλα με υποβραχιόνιο και φωτιζόμενες θήκες ποτηριών, καθώς και οθόνη οργάνων TFT 4.2 ιντσών με αναγνώριση κυκλοφορίας.
 
Ακόμα περισσότερος εξοπλισμός τοποθετείται ως στάνταρ στο Active X, συμπεριλαμβανομένης της μερικής δερμάτινης ταπετσαρίας με θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, αναδιπλούμενους καθρέφτες, σύστημα πλοήγησης Ford SYNC 3 με ραδιόφωνο DAB και οθόνη αφής 8 ιντσών, σύστημα KeyFree με είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδ , καθώς και κάμερα οπισθοπορείας με αισθητήρες πίσω στάθμευσης.

Οι τρεις αυτές crossover εκδόσεις προσφέρονται με τον 1.000άρη EcoBoost σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις των 85, 100, 125 και 140 ίππων αποκλειστικά με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Στο diesel προσφέρεται μια επιλογή, αυτή του 1,5 TDCi με απόδοση 85 άλογα. Υπάρχουν τρία modes οδήγησης: Eco, Normal και Slippery, ενώ για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες του εδάφους υπάρχει το ηλεκτρονικό πρόγραμμα σταθερότητας (ESP) της Ford με Hill Assist.

Η τιμολογιακή πολιτική του μοντέλου για την ελληνική αγορά δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου πάντως, η Ford προσφέρει το Fiesta Active από 17.790 λίρες (20.200 ευρώ) στην βασική έκδοση Αctive 1, από 19.190 λίρες (21.790 ευρώ) στην B&O PLAY και από 20.290 λίρες (23.040 ευρώ) στην Αctive X.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN