3 φωτογραφίες »

Σε κάθε εργαζόμενο θα δοθεί προστατευτική μάσκα προσώπου κατά την άφιξή του στο εργοστάσιο.

Ξεκίνησε και πάλι τη δουλειά η Bugatti

1.569 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2020)

Τα εργαλεία τους ανά χείρας πήραν και πάλι οι εργαζόμενοι της Bugatti, οι οποίοι ξεκίνησαν και πάλι δουλειά στο εργοστάσιό της μάρκας στο Molsheim της Γαλλίας.


Μετά από ένα «νεκρό» διάστημα 6 εβδομάδων το εργοστάσιο της διάσημης φίρμας πήρε και πάλι ζωή και μαζί του ζωντάνεψαν και οι Chiron, Divo και όλα τα άλλα μοντέλα που ετοιμάζει η μάρκα.
 
Ωστόσο όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή της Bugatti η επανέναρξη της παραγωγής ακολουθείται από μία σειρά επιτακτικών μέτρων για όλους τους εργαζόμενους. Άπαντες θα πρέπει να συμμορφωθούν με ένα νέο σύνολο κανόνων, σύμφωνα με τις συστάσεις της γαλλικής κυβέρνησης και των διεθνών εμπειρογνωμόνων, που συντάσσονται από μια εσωτερική ομάδα εργασίας.
 
Σε κάθε εργαζόμενο θα δοθεί προστατευτική μάσκα προσώπου κατά την άφιξή του στο εργοστάσιο, η οποία θα πρέπει να φοριέται ανά πάσα στιγμή. Πρέπει επίσης να καθαρίσουν τα εργαλεία τους πριν και μετά τη χρήση και να πλένουν συνεχώς τα χέρια τους. Η εταιρεία εξακολουθεί να προωθεί την κοινωνική απόσταση, ενθαρρύνοντας τους υπαλλήλους να παραμένουν σε ασφαλή απόσταση 1,5 μέτρων.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως οι παραδόσεις των προμηθειών προς το εργοστάσιο όπου δύναται θα γίνεται ανέπαφα, ενώ οι όποιες συναντήσεις μεταξύ των στελεχών θα γίνονται μέσω Skype.
 
Εκτός από όλα τα παραπάνω οι υπάλληλοι της Bugatti θα πρέπει να μετρούν τη θερμοκρασία τους μόνοι τους κάθε πρωί, για να διασφαλίσουν ότι δεν έχουν πυρετό. Θα πρέπει επίσης να έχουν γνώση όλων των συμπτωμάτων του κορωνοϊού προκειμένου να μπορούν να αντιληφθούν άμεσα τυχόν πρόβλημα.    

LEASING APRILIOS
skoda