4 φωτογραφίες »

Το αυτοκίνητο θα διατίθεται μόνο με το Phoenix Yellow χρώμα.

Sold out το Honda Civic Type R Limited Edition

6.650 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2020)

H Ηοnda ανακοίνωσε πως και όλα τα «πιστάδικα» Honda Civic Type R Limited Edition που ήταν να διατεθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο πουλήθηκαν πριν καν φτάσουν στην χώρα.

Kαμπανάκι για όσους θέλουν να αποκτήσουν την ελαφρωμένη Limited Edition που ετοίμασε η Honda για το ανανεωμένο Civic Typer R χτύπησε η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς έγινε γνωστό πως και τα 20 αυτοκίνητα που προορίζονταν να διατεθούν έχουν ήδη πουληθεί πριν ακόμα φτάσουν στις αντιπροσωπείες της φίρμας.

Το κορυφαίο Type R για την πίστα στις ευρωπαϊκές του προδιαγραφές είναι σύμφωνα με την Honda 47 κιλά ελαφρύτερο από το «απλό» Type R ακόμα και αν συνεχίζει να εξοπλίζεται με πίσω καθίσματα.  Από το αυτοκίνητο έχει αφαιρεθεί το σύστημα infotainment και το air-condition ενώ διατίθεται μόνο με το Phoenix Yellow χρώμα και θα συνδυάζεται με μαύρη οροφή, μαύρους καθρέπτες κ.α.

Στο τεχνικό κομμάτι, το Civic Type R Limited Edition εξοπλίζεται με νέα γεωμετρία στην ανάρτηση με ειδικά αμορτισέρ και νέο σύστημα διεύθυνσης που προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο και περισσότερη πληροφόρηση. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Type R αυτό είναι το «πιο δυναμικό εμπροσθιοκίνητο hatchback στην αγορά». Αλλαγές κάτω από το καπό δεν υπάρχουν καθώς ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 320 ίππων και 400 Nm ροπής συνεχίζει να δίνει το παρών.

Η τιμή της Limited Edition στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν 39.995 λίρες ή 43.150 ευρώ. Μόλις 80 ακόμα αυτοκίνητα θα διατεθούν στις υπόλοιπες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου ενώ 700 θα προσφερθούν στις ΗΠΑ.
 

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC