Η ρωσική αποστολή του Xray για «βοηθητικούς» λόγους, θα πλαισιώνεται και από δυο τροποποιημένα Niva, σε περίπτωση που οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Η ρωσική αποστολή του Xray για «βοηθητικούς» λόγους, θα πλαισιώνεται και από δυο τροποποιημένα Niva, σε περίπτωση που οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Με Xray στην Αρκτική

2.998 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2016)

Η γνωστή σε εμάς Lada, θέλοντας να αποδείξει στο ευρύ κοινό, το πόσο ανθεκτικό και αξιόπιστο είναι το νέο της Crossover Xray, θα προσπαθήσει να φτάσει μέσα από δύσβατες και χιονισμένες διαδρομές, το βορειότερο ρωσικό χωριό της Αρκτικής.

Με αφορμή την 50ή επέτειο της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας Avtovaz (γνωστής σαν Lada, στα μοντέλα εξαγωγής της), θα γίνει και η παρουσίαση του μοντέλου της Xray crossover της σε εκτός δρόμου διαδρομές.
Για να αποδείξει στο κοινό την αξιοπιστία του νέου της μοντέλου, θα το δοκιμάσουν κάτω από σκληρές συνθήκες που επικρατούν στην Αρκτική και από θέμα καιρικών συνθηκών, αλλά και από σκληροτράχηλες διαδρομές εκτός δρόμου. Και όλα αυτά, χωρίς καμία μηχανική ή άλλου είδους τροποποίησή του.
Με απόσταση 195 χιλιοστών από το έδαφος, το Xray δεν φαίνεται να του είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να ανταπεξέλθει στις χωμάτινες διαδρομές και στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.  Βέβαια για «βοηθητικούς» λόγους, θα υπάρχει συμπαράσταση και από δυο Niva, τα οποία όμως δεν είναι εργοστασιακά, αλλά έχουν δεχθεί ιδιαίτερη φροντίδα με αρκετή αύξηση της απόστασής τους από το έδαφος, ενισχυμένο σασί και διαφορικά με δυνατότητα κλειδώματος. Τα υπόλοιπα μηχανικά τους μέρη όμως είναι εργοστασιακά, όπως ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Η ρωσική αποστολή ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Απριλίου, με την ομάδα να έχει καλύψει μια απόσταση 6.500 χιλιομέτρων, φτάνοντας το βορειότερο ρωσικό χωριό Varadei.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER