Η στιγμή της «βουτιάς».

Lamborghini γίνεται «υποβρύχιο» (+vid)

2.659 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2020)

Σε «υποβρύχιο» μετέτρεψε μία Lamborghini Huracan Spyder ο ιδιοκτήτης της προκειμένου να περάσει από ένα πλημμυρισμένο δρόμο!

Η τροπική καταιγίδα Eta πέρασε από τη Νότια Φλόριντα και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις δημιούργησε πολλά προβλήματα στην τοπική κοινωνία. Ένα από τα βασικά θέματα που κλήθηκαν οι αρχές να αντιμετωπίσουν ήταν οι πλημυρισμένοι δρόμοι που δεν επέτρεψαν στους πολίτες να τους διασχίσουν, μένοντας πολλοί από αυτούς εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους.
 
Όμως καμία τέτοια διάθεση δεν είχε ο οδηγός μιας Lamborghini Huracan Spyder, ο οποίος όταν βρέθηκε ενώπιον του πλημμυρισμένου δρόμου αποφάσισε να κάνει... υποβρύχιο το αυτοκίνητο και να περάσει μέσα από τα νερά, παρά το γεγονός πως το μισό τουλάχιστον αμάξι είχε καλυφθεί.
 
Παρά τη λάθος κίνηση του τολμηρού οδηγού η Lamborghini φαίνεται πως έφερε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της, ωστόσο αυτό δεν παύει να είναι μία λανθασμένη κίνηση από την πλευρά του οδηγού, ιδιαίτερα όταν δεν διαθέτει ένα αυτοκίνητο με τόσο χαμηλή απόσταση από το έδαφος.
 
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο.
 

peugeot
4green