Η τελική απόφαση ακόμα εκκρεμεί, καθώς δεν έχει οριστεί το πού θα κατασκευάζεται το νέο Mitsubishi Lancer, το οποίο θα αποτελέσει ένα παγκόσμιο όχημα.

Kατά τα φαινόμενα η Mitsubishi θα εντάξει στη γκάμα της και ένα μεγαλύτερο από το Lancer σεντάν μοντέλο, το οποίο θα στηριχθεί στο Renault Latitude (φωτό) και θα κάνει «καριέρα» στη Β. Αμερική.

Lancer by Renault-Nissan

5.124 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/11/2014

Το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Mitsubishi Lancer, θα στηριχθεί σε κάποιο όχημα των Renault-Nissan, με την ιαπωνική φίρμα να αποκτά σε 2-3 χρόνια και ένα μεγαλύτερο σεντάν, με βάση το Renault Latitude.

 
Πριν από έναν χρόνο, η Mitsubishi και ο όμιλος Renault-Nissan, υπέγραψαν μια μεταξύ τους συμφωνία για την ανταλλαγή προϊόντων, τεχνολογιών και παραγωγικών μονάδων. Πλέον, τα δύο μέρη φαίνεται πως συμφώνησαν για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους, το οποίο δεν θα είναι άλλο από το λανσάρισμα εκ μέρους της Mitsubishi ενός νέου μικρομεσαίου σεντάν μοντέλου, του αντικαταστάτη δηλαδή του Lancer, το οποίο θα στηριχθεί είτε σε κάποιο όχημα της Renault είτε σε ένα της Nissan.

Η τελική απόφαση ακόμα εκκρεμεί, καθώς δεν έχει οριστεί το πού θα κατασκευάζεται το εν λόγω μοντέλο, το οποίο θα αποτελέσει ένα παγκόσμιο όχημα. Επιπλέον, κατά τα φαινόμενα η Mitsubishi θα εντάξει στη γκάμα της και ένα μεγαλύτερο από το Lancer σεντάν μοντέλο, το οποίο θα στηριχθεί στο Renault Latitude και θα κάνει «καριέρα» στις Η.Π.Α. και στον Καναδά. Σύμφωνα με τον Mitsubishi CEO, Osamu Masuko, θα λανσαριστεί σε 2-3 χρόνια και θα κατασκευάζεται από την Renault Samsung στο Busan της Ν. Κορέας.