Land Rover: Νέα έκδοση για Discovery, αναβάθμιση για Defender
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Land Rover: Νέα έκδοση για Discovery, αναβάθμιση για Defender

2.936 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2021)

Με τα Discovery και Defender καταπιάστηκε η Land Rover, προσφέροντας ένα νέο μοντέλο περιορισμένης έκδοσης υψηλών προδιαγραφών στο πρώτο, ενώ αναβάθμισε την λίστα με τον εξοπλισμό του δεύτερου!

Την έκδοση Metropolitan για το Discovery παρουσίασε η Land Rover, την ίδια ώρα που η βρετανικής εταιρεία διεύρυνε τη λίστα με τις επιλογές αλλά και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του Defender, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο δύο από τα SUV που διαθέτει στην γκάμα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Νέο Land Rover Discovery Metropolitan

Το νέο Land Rover Discovery Metropolitan βασίζεται στην έκδοση R-Dynamic HSE, ωστόσο έχει επιπλέον εξοπλισμό, αφού προσθέτει ζάντες 22 ιντσών, νίκελ ένθετα στον προφυλακτήρα και συρόμενη πανοραμική ηλιοροφή, ανάμεσα από άλλα. Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης μια σειρά από επιπλέον τεχνολογικά καλούδια, όπως head-up display, θερμαινόμενο τιμόνι, ασύρματο φορτιστή smartphone, τετραζωνικό κλιματισμό και άλλα. Στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου το Land Rover Discovery Metropolitan κοστίζει από 73.250 λίρες ήτοι 86.555 ευρώ περίπου.
 

Αναβάθμιση στην γκάμα του Discovery

Από κει και πέρα η Land Rover δεν έχει παραμελήσει την υπόλοιπη γκάμα του Discovery, καθώς το μοντέλο R-Dynamic διαθέτει πλέον στάνταρ μαύρη γυαλιστερή οροφή, ενώ όλα τα Discovery ανεξαρτήτου έκδοσης εξοπλίζεται με το προηγμένο σύστημα καθαρισμού αέρα καμπίνας της JLR, το οποίο παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου και μπορεί να φιλτράρει σωματίδια σε διάμετρο έως 2,5 μικρόμετρα.
 

Στάνταρ οθόνη 11,4 ιντσών στο Defender

Περισσότερες ωστόσο είναι οι επιλογές και για το Land Rover Defender που έχει πλέον διαθέσιμη μια διευρυμένη λίστα εξοπλισμού και νέων τεχνολογιών. Η πιο σημαντική αναβάθμιση περιλαμβάνει την εισαγωγή του μεγαλύτερου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro με οθόνη 11,4 ιντσών ως στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Τέλος η μάρκα δίνει το Defender τις επιλογές δύο νέων χρωμάτων και περισσότερα συστήματα ασφαλείας σε όλο τα φάσμα των εκδόσεών του.

Με τα Discovery και Defender καταπιάστηκε η Land Rover.
-Νέα έκδοση Metropolitan για το πρώτο.
-Στάνταρ οθόνη 11,4 ιντσών στο Defender.
Θα βοηθήσουν στην αύξηση των πωλήσεων αυτές οι κινήσεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto