4 φωτογραφίες »

Επιλογές όπως το δέρμα Nappa και το Alcantara είναι δεδομένες.

Λεπτομέρειες του εσωτερικού της McLaren GT (+vid)

1.726 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2020)

Η McLaren GT εκτός από εντυπωσιακό εξωτερικό σχεδιασμό και καλές επιδόσεις, διαθέτει και ένα ιδιαιτέρως εκλεπτυσμένο εσωτερικό. Σήμερα η βρετανική φίρμα έδωσε μία πιο καλή εικόνα κάνοντας παράλληλα αναφορά σε κάποια από τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει.

Αρχικά η McLaren αναφέρει πως οι σχεδιαστές του αυτοκινήτου διερεύνησαν εναλλακτικές λύσεις τόσο για τα παραδοσιακά καλύμματα όχι μόνο για τα καθίσματα, αλλά και σε περιοχές όπως ο χώρος αποσκευών. Έτσι έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιήσει ένα ειδικό υλικό που ονομάζεται SuperFabric και αρχικά ήταν σχεδιασμένο για στρατιωτικές και αεροδιαστημικές εφαρμογές.
 
Το υλικό αυτό μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και στο δάπεδο του χώρου αποσκευών της GT, όντας ενισχυμένο με ένα επιπλέον στρώμα που το βοηθά στην ανοχή των λεκέδων, των κοψιμάτων αλλά και τα προστατεύει από τα πιο συνηθισμένα γδαρσίματα. Από κει και πέρα επιλογές όπως το δέρμα  Nappa και το Alcantara είναι δεδομένες, ενώ η μάρκα γνωστοποιεί πως πλήθος χειριστηρίων είναι κατασκευασμένα από κατεργασμένο αλουμίνιο, τα οποία προσδίδουν καλύτερη αίσθηση και ακριβή λειτουργικότητα.
 
Θυμίζουμε πως η ισχύς της McLaren GT πηγάζει από έναν νέο twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 620 ίππων και 630 Νm ροπής σε συνδυασμό με ένα 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Αυτό επιτρέπει στο supercar να πετυχαίνει στο σπριντ μέχρι τα 100χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας, σύμφωνα με την εταιρεία, στροφάρει κατά 95% ανάμεσα στις 3.000 και τις 7.250 σ.α.λ, κάτι που κάνει το προσπέρασμα παιχνιδάκι. Πώς αλλιώς θα γινόταν άλλωστε.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto