Βελτιωμένο σε αίσθηση και σε αποτελεσματικότητα είναι το νέο Civic οδηγικά με την ανάρτηση παράλληλα να χαρακτηρίζεται άνετη και με πολύ καλή ποιότητα κύλισης.

Βελτιωμένο σε αίσθηση και σε αποτελεσματικότητα είναι το νέο Civic οδηγικά με την ανάρτηση παράλληλα να χαρακτηρίζεται άνετη και με πολύ καλή ποιότητα κύλισης.

Οδική συμπεριφορά: Σταθερό, άνετο αλλά προπαντός… ευχάριστο

37.628 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Το οδηγικό προφίλ του Civic 10ης γενιάς είναι και αυτό βελτιωμένο καλύπτοντας με άνεση τις ανάγκες για οποιαδήποτε μετακίνηση. Είτε αυτή εστιάζει στον οικογενειακό του προσανατολισμό είτε και σε πιο σπορ από ότι περιμένει κανείς από την κατηγορία. Η νέα βελτιωμένη κατά 65 % σε αντοχή και κατά 41% σε στρεπτική ακαμψία πλατφόρμα, έχει πλέον ενσωματώσει νέα δομή ανάρτησης με γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και άξονα πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Η ανάρτηση ως ρύθμιση έχει σφιχτή αίσθηση όμως σε κάθε έκδοση προσφέρει πολύ καλά επίπεδα άνεσης και παράλληλα διαχειρίζεται πολύ καλά τις τάσεις του αμαξώματος στις αλλαγές κατεύθυνσης. Προαιρετικά η ανάρτηση μπορεί να είναι και ρυθμιζόμενη  (Adaptive Damper System) προσφέροντας δύο επιλογές την Normal και την Dynamic που αποτελούν και το μοναδικό μέσο παραμετροποίησης της οδικής του συμπεριφοράς. Επιπρόσθετα είτε με αυτή είτε χωρίς, η ανάρτηση χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή ποιότητα κύλισης που παρουσιάζει κάτι που σε συνδυασμό με την υψηλή ηχομόνωση καθιστούν ευχάριστες τις μεγάλες χιλιομετρικά μετακινήσεις. Το σύστημα διεύθυνσης έχει πολύ καλή αίσθηση και είναι άμεσο με τον οδηγό να αποκτά έτσι άλλον έναν σύμμαχο αν θελήσει να κινηθεί σβέλτα. Εκεί, το Civic θα αποδείξει το σπορτίφ του ταπεραμέντο, κινούμενο με ασφάλεια και σταθερότητα, παρουσιάζοντας ουδέτερα χαρακτηριστικά κίνησης. Το ESP θα επέμβει μόνο σε υπερβολική πίεση και πιο συχνά στην πιο ισχυρή έκδοση των 182 ίππων, διατηρώντας πάντα την τάξη. Τα φρένα σε κάθε περίπτωση ικανοποιούν σε αίσθηση και σε απόδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ασφάλεια
Στη νέα γενιά του Civic η Honda προσφέρει στάνταρ το πακέτο συστημάτων και τεχνολογιών ασφαλείας Honda Sensing, που έχουμε γνωρίσει και σε άλλα μοντέλα όπως το HR-V και το CR-V. Το Honda Sensing χρησιμοποιεί μια σειρά από αισθητήρες, ραντάρ και κάμερες μέσω των οποίων λειτουργούν πολλά προηγμένα συστήματα ασφαλείας όπως σύστημα προειδοποίησης για επικείμενη σύγκρουση, που υποβοηθά στην επιβράδυνση ή στην ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, σύστημα προειδοποίησης ακούσιας εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα που αναγνωρίζει και προβάλει τις πινακίδες ταχύτητας και άλλα σήματα, ενεργό cruise control κ.λπ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel