3 φωτογραφίες »

Η McLaren 600LT Spider Segestria Borealis σε παγιδεύει στον «ιστό» της.

McLaren 600LT Spider «σκέτο δηλητήριο»

1.910 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2020)

Η περιορισμένη παραγωγή της McLaren 600LT Spider φτάνει στο τέλος και το κάνει μέσω μιας ειδικής έκδοσης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την δηλητηριώδη αράχνη segestria florentina. Η McLaren 600LT Spider Segestria Borealis σε παγιδεύει στον «ιστό» της. Δείτε την!


Η τελευταία έκδοση της McLaren 600LT Spider, είναι δημιούργημα του ειδικού τμήματος της βρετανικής φίρμας, MSO και θα απασχολήσει τις τελευταίες 12 μονάδες που θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής.
 
Οι 12 τελευταίες μονάδες θα φέρουν στο εξωτερικό τους το μαύρο χρώμα Borealis Black, το οποίο στο φως θα εμφανίζεται με πράσινες, μωβ και σκούρες κόκκινες αποχρώσεις, ακριβώς όπως το ιριδίζον μαύρο χρώμα της δηλητηριώδους αράχνης. Ταυτόχρονα οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν στολίσει το καπό με δύο ρίγες σε φωσφοριζέ πράσινο χρώμα (Napier Green), το οποίο στη συνέχεια βρίσκουμε στις δαγκάνες φρένων, στον αεροδυναμικό διαχύτη, στις ποδιές, στα καπάκια των πλευρικών καθρεπτών και στην αεροτομή. Μάλιστα στα δύο τελευταία οι πράσινες γραμμές έχουν εμφάνιση αντίστοιχη με τον ιστό της αράχνης για να κάνουν και πάλι τη σύνδεση με την segestria florentina.
 
Από κει και πέρα η McLaren Segestria Borealis περιλαμβάνει επίσης το πακέτο MSO Clubsport που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μπουλόνια τιτανίου, ενώ το εσωτερικό κοσμείται από μαύρα ανθρακονημάτινα καθίσματα με δέρμα Alcantara, τα οποία φέρουν πράσινες ραφές στην ίδια -με το εξωτερικό- Napier Green απόχρωση. Παρών είναι και το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins.
 
Μηχανικά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή καθώς ο twin-turbo V8 των 3,8 λίτρων εξακολουθεί να παράγει 600 ίππους και 620 Nm ροπής. Το κόστος απόκτησης της «δηλητηριώδους» McLaren 600LT Spider Segestria Borealis ανέρχεται στις 275.000 δολάρια περίπου (περίπου 251.000 ευρώ).

Ένα αυτοκίνητο «δηλητήριο με τα όλα του!

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda