Εικόνα από την οθόνη του προ-παραγωγής Lyriq.

Νέο SUV με οθόνη 33 ιντσών

3.651 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2020)

Είναι να αναρωτιέσαι αν στο μέλλον θα κοιτάμε το μέγεθος των οθονών για να διαλέγουμε το νέο μας αυτοκίνητο και όχι τις επιδόσεις ή την οδηγική συμπεριφορά τους...


Το νέο Lyriq θα αποτελέσει ένα σημαντικό μοντέλο για την Cadillac, όχι μόνο λόγω του ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου που θα διαθέτει αλλά και επειδή θα εξοπλιστεί με πλήθος νέων τεχνολογιών.

Περήφανη πάνω στο ταμπλό του Lyriq θα είναι τοποθετημένη μια τεράστια οθόνη με πλάτος 33 ίντσες (83,8 cm) και ύψος 5 ίντσες (12,7 cm) με την Cadillac να συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα πάνω της χάρη σε αυτές τις επιλογές που κάνει για να ενισχύει τα συστήματα ψυχαγωγίας των μοντέλων της. Υπενθυμίζουμε πως το νέο Cadillac Escalade διαθέτει μια οθόνη μεγέθους 38 ιντσών.

«Το μέγεθος της οθόνης στο Lyriq είναι ένας τεράστιος διαφοροποιητής για εμάς», είπε ο Bill Thompson, αρχισχεδιαστής της General Motors. «Η τεράστια οθόνη 33 ιντσών είναι κάτι που θα κάνει το μοντέλο να ξεχωρίζει, ακόμη και δίπλα στις άλλες φίρμες του ομίλου μας. Οι αντιδράσεις του κοινού στην οθόνη αυτή θα μελετηθούν από όλη την εταιρεία».

Η οθόνη του Lyriq θα χωριστεί σε τρεις ζώνες. Στα αριστερά θα υπάρχει μια περιοχή που επιτρέπει στους οδηγούς να ελέγχουν διάφορα χαρακτηριστικά, όπως ο φωτισμός και το Head-Up Display. Η δεύτερη ζώνη θα είναι ένας πίνακας οργάνων υψηλής ευκρίνειας, ενώ η τρίτη θα είναι αφιερωμένη στις δυνατότητες πλοήγησης και ψυχαγωγίας. Οι ζώνες αριστερά και δεξιά θα χρησιμοποιούνται με το χέρι του οδηγού ενώ η κεντρική από έναν διακόπτη.

Το Cadillac Lyriq πρόκειται να παρουσιαστεί στις 6 Αυγούστου.
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green