Πληροφορίες για το δεύτερο μοντέλο της Polestar ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

H βασική έκδοση του νέου μοντέλου σύμφωνα με τον Goodman θα έχει την ισχύ περίπου 400 ίππων.

Με 560 χιλιόμετρα αυτονομία το Polestar 2

2.001 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2018)

Πληροφορίες για το δεύτερο μοντέλο της Polestar ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με το, Polestar 2 να έρχεται για να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στο Tesla Model 3.

Δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται στο Goodwood Festival of Speed έκανε ο επικεφαλής λειτουργίας της Polestar, Jonathan Goodman ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως το δεύτερο μοντέλο της μάρκας, το Polestar2 θα έρθει εντός του 2019 με σκοπό να μπει απέναντι από το Tesla Model 3.
 
Μάλιστα η βασική έκδοση του νέου μοντέλου σύμφωνα με τον Goodman θα έχει την ισχύ περίπου 400 ίππων, ενώ η αυτονομία κίνησης θα μετράται περίπου στα 560 χιλιόμετρα. Σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης αυτό θα ξεκινά με ένα ποσό από τις 35.000 ευρώ και θα φτάνει έως τις 60.000 ευρώ.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η Polestar, χρησιμοποιεί το Goodwood Festival of Speed για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το νέο της υβριδικό μοντέλο επιδόσεων Polestar 1. Μέσω της παρουσίασης αυτής ο Jonathan Goodman βρήκε την ευκαιρία να αναφέρει πως «Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανερχόταν σε 4 εκατομμύρια μονάδες το 2017 αλλά γενικά αναμένεται να ανέλθει σε 29 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το 2025».
 
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η μάρκα στοχεύει να προσφέρει απλής και όχι φουτουριστικής σχεδίασης ηλεκτροκίνητα μοντέλα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι κάτοχοί τους θα προέρχονται από πολλά διαφορετικά κοινωνικά στρώματα με τον Goodman να ολοκληρώνει λέγοντας πως «Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι εξίσου ελκυστικά τόσο για τους νέους, όπως και για τους συνταξιούχους του Λονδίνου».

Hyundai
KIA