3 φωτογραφίες »

Η Pagani Huayra Imola που βλέπετε στην εικόνα μετράει ούτε λίγο ούτε πολύ 838 ίππους.

Με 900+ ίππους η Pagani Huayra R;

1.884 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2020)

Τρομακτική αναμένεται να είναι η ισχύς της επερχόμενης Pagani Huayra R η οποία φημολογείται πως θα ξεπερνά αυτή των 900 ίππων!!!


Η Pagani Huayra Imola που βλέπετε στην εικόνα μετράει ούτε λίγο ούτε πολύ 838 ίππους, όντας έως αυτή τη στιγμή η ισχυρότερη Huayra που υπάρχει. Ωστόσο αν επαληθευτεί η φημολογία που έχει φουντώσει το τελευταίο διάστημα, ο αριθμός αυτός θα φαντάζει μικρός μπροστά στην ισχύ που θα έχει η επερχόμενη Huayra R, καθώς δημοσιεύματα του εξωτερικού κάνουν λόγο πως η ισχύς της θα ξεπερνά του 900 ίππους.
 
Μάλιστα υποστηρίζεται πως ο κινητήρας που θα πάρει επ` ώμου τη νέα Pagani Huayra R είναι ένα νέο ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ που κατασκευάστηκε από την AMG και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την HWA. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο κινητήρας θα ξεπερνά τις 9.500 σ.α.λ., ενώ αν λάβουμε κατά νου πως η Huayra R θα μπορούσε να αφορά αποκλειστικά την πίστα, όπως η Zonda R, τότε αυτό θα δώσει την ευχέρεια στους μηχανικούς να πάρουν το πλήρες μέγεθος της ισχύς του V12 μοτέρ χωρίς να ανησυχούν για τους ρύπους.
 
Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν η Pagani είχε ανακοινώσει ότι η Huayra R θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου. Το εν λόγω μοντέλο θα αποτελεί μία ακόμα έκδοση, από τις πολλές που έχει λάβει το hypercar από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του πριν από περίπου 10 χρόνια.
 
Στα μελλοντικά της πλάνα η μάρκα εξετάζει την κατασκευή ενός SUV ή σεντάν, κάτι που θα μπορούσαμε να δούμε στα μέσα της δεκαετίας. Αναφορικά με τον AMG twin-turbo V12 κινητήρα, θα παραμείνει σε χρήση μέχρι τουλάχιστον το 2026, ενώ ταυτόχρονα ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο είναι στην ατζέντα. Τέλος ο αντικαταστάτης της Huayra υπολογίζεται πως θα φτάσει το 2022.

YARIS VAN
moto