Mε Latifi η Williams

4.841 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Ο Latifi θα είναι ο οδηγός που θα αντικαταστήσει τον Kubica στην Williams από την επόμενη σεζόν.

To ντεμπούτο του στην Formula 1 θα κάνει την επόμενη χρονιά ο Nicholas Latifi αφού η Williams ανακοίνωσε πως θα είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον George Russell μετά την αποχώρηση του Robert Kubica.

O Latifi κάνει μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Formula 2 με 4 νίκες ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με δύο αγώνες να απομένουν. Ο Καναδός έχει πάρει ήδη μια πρώτη γεύση από το κορυφαίο πρωτάθλημα αφού έκανε κάποια τεστ για την Renault το 2017 και το 2018 ήταν ο τρίτος οδηγός της Force India.

O Latifi δήλωσε: «Eίμαι πανευτυχής που θα έχω θέση οδηγού το 2020. Δεν μπορώ να περιμένω για αυτή την νέα περιπέτεια με την ομάδα και το ντεμπούτο μου στην F1 στον αγώνα της Αυστραλίας».

Το αφεντικό της Williams, κα. Claire Williams, σημείωσε από την πλευρά της: «Eίμαστε εντυπωσιασμένοι από όσα πέτυχε φέτος στην Formula 2 σε συνδυασμό με την βοήθεια που έδωσε στην ομάδα. Έχει καταφέρει να γίνει μέλος της ομάδας και δεν μπορούμε να περιμένουμε να τον δούμε στο νέο του ρόλο στην προσπάθεια που κάνουμε να ανέβουμε επίπεδο».
 

peugeot
citroen