Οι δαγκάνες θα μπουν στην υπηρεσία της δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Με «δαγκάνες» η δημοτική αστυνομία

2.457 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2020)

Στις «δαγκάνες» της δημοτικής αστυνομίας θα βρεθούν πλέον όσα οχήματα είναι παρκαρισμένα είτε σε ράμπες ΑμεΑ, είτε σε πεζόδρομους, πλατείες καθώς και στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης «Thesis», στη Θεσσαλονίκη!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δημοτική αστυνομία της πόλης πήρε στα χέρια της τις δαγκάνες, οι οποίες από την ερχόμενη Δευτέρα (2/3) θα τοποθετούνται πλέον στις ρόδες των Ι.Χ. αυτοκινήτων, που δεν συμμορφώνονται με όσα ορίζουν οι κανονισμοί και συλλαμβάνονται να έχουν παρκάρει παράνομα.
 
Μάλιστα όταν συμβεί κάτι τέτοιο, οι οδηγοί θα πρέπει να επικοινωνούν με τη δημοτική αστυνομία ώστε να απαλλάσσονται από τη δαγκάνα. Παράλληλα με τη δαγκάνα, στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου θα βρίσκεται η κλήση αλλά και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο ώστε οι οδηγοί να γνωρίζουν πως έχει τοποθετηθεί «δαγκάνα».
 
Τέλος να σημειωθεί πως όλο αυτό γίνεται έπειτα από πολλά κρούσματα, όπου οι οδηγοί είχαν εντοπιστεί να παρκάρουν παράνομα και στη συνέχεια να αφαιρούν οι ίδιοι τις πινακίδες κυκλοφορίας για να μην μπορεί να βεβαιωθεί η κλήση!

Toyota
test center