3 φωτογραφίες »

Οι εικόνες του πρωτότυπου της ηλεκτρικής Macan που είχαν διαρρεύσει στο παρελθόν.

Με μεγαλύτερη αυτονομία από την Taycan η EV Porsche Macan

2.128 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Είναι γνωστό πως η Porsche ετοιμάζει την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της Macan και όπως φαίνεται το χωρίς ρύπους SUV μόλις κάνει την εμφάνισή του θα διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με την Taycan!

Οι κατασκοπευτικές εικόνες που εμφανίζουν την αμιγώς ηλεκτρική Porsche Macan να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης έχουν κάνει εδώ και αρκετό καιρό την εμφάνισή τους επιβεβαιώνοντας με τη σειρά τους πως η έλευση του χωρίς ρύπους SUV πλησιάζει. Ωστόσο το νέο στοιχείο που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι πως ότι το μοντέλο κάνει την εμφάνισή του θα έχει σημαντικά αυξημένη αυτονομία σε σχέση με την ηλεκτρική αδερφή της, Taycan.
 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε από την ηλεκτρική Macan, είναι μία αυτονομία της τάξης των 482 χιλιομέτρων περίπου, προκειμένου να ανταγωνίζεται τα Ford Mustang Mach-E και Tesla Model Y, τα οποία βεβαίως διαθέτουν εκδόσεις που ξεπερνούν τα συγκεκριμένα χιλιόμετρα. Σε κάθε περίπτωση η αυτονομία της EV Macan θα είναι μεγαλύτερη από αυτή της Taycan, που στην έκδοση 4S φτάνει τα 365 χιλιόμετρα.
 
Από κει και πέρα, αναμένουμε την ηλεκτρική Macan να έχει στη διάθεσή της δύο μεγέθη μπαταρίας, οπότε και διαφορετική αυτονομία, ανάλογα με αυτό που θα εξοπλίζεται. Να σημειώσουμε πως η Macan EV θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE) του VW Group, η οποία θα υποστηρίζει επίσης μελλοντικά προϊόντα των Audi και Porsche.
 
Η ηλεκτρική Porsche Macan λέγεται ότι θα μπει στην παραγωγή μέχρι το τέλος του 2022, ενώ νωρίτερα θα έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο της.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda