Με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας το Nissan Micra
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας το Nissan Micra

4.297 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2021)

Το Nissan Micra δεν πληρώνει ούτε ευρώ σε τέλη κυκλοφορίας στις εκδόσεις Energy και Acenta με το χειροκίνητο κιβώτιο ενώ, αυτή την στιγμή προσφέρεται και με έκπτωση 400 ευρώ.

Προσόν του Micra τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα διαθέτει το Nissan Micra, καθώς στις εκδόσεις Energy και Acenta με το χειροκίνητο κιβώτιο, απαλάσσεται από πληρωμή τελών κυκλοφορίας. Η αρχική του τιμή ορίζεται σε 14.590 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς των 400€ από την Nissan. 

Οικονομικός και «πράσινος» ο 1.000άρης των 92 ίππων

Ο ενισχυμένος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας του 1,0 λίτρου με ισχύ 92 PS του Μicra είναι συμβατός με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d, προσφέροντα βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές. Η καμπύλη ενισχυμένης ροπής προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση με λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων, καθιστώντας την λειτουργία του κινητήρα ιδανική για οδήγηση στην πόλη.

Και με εκλεπτυσμένο Χtronic αυτόματο κιβώτιο

Παράλληλα, το Μicra είναι διαθέσιμο με τον ίδιο κινητήρα και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Το Xtronic διαθέτει τεχνολογία D-step, η οποία προσφέρει μια πιο "εκλεπτυσμένη" παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης για τον οδηγό, σε σχέση με ένα συμβατικό κιβώτιο CVT. Αυτό γίνεται εμφανές, όταν πατηθεί "επιθετικά" το πεντάλ του γκαζιού. Επίσης, η τεχνολογία D-step, προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου. 

Φουλ σε συστήματα ασφαλείας - Συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto

Από την έκδοση Energy και πάνω, το Micra είναι εξοπλισμένο με βασικές τεχνολογίες ασφάλειας όπως Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control για βελτιωμένο χειρισμό σε δύσκολες συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant διατίθενται από την Acenta, προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.

Ακούς τέλη κυκλοφορίας και... χαμογελάς!
- Δεν πληρώνει ευρώ σε τέλη
- Οικονομικός και «πράσινος» ο 1.000άρης των 92 ίππων
- Με αρχική τιμή 14.590 ευρώ (μαζί με έκπτωση 400 ευρώ)
Μήπως το Micra με τα μηδενικά τέλη γίνεται ελκυστικότερο τέτοιες εποχές που άλλοι θα δώσουν το μισό μισθό τους για να συνεχίσουν να κυκλοφορούν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center