Στην εικόνα βλέπετε το Arcfox Lite.

Με νέα μοντέλα στην Γενεύη η Arcfox

3.323 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2019)

Τα νέα μοντέλα παραγωγής αλλά και πρωτότυπα που αναμένεται να δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι αρκετά, με την άσημη για πολλούς Arcfox να παρουσιάζει ένα νέο SUV και μία ανανεωμένη έκδοση του supercar Arcfox-7.

Για όσους δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της μάρκας, να πούμε πως η Arcfox  με έδρα την Κίνα ανήκει στην Beijing Electric Vehicle (BJEV), η οποία αποτελεί τμήμα της Beijing Auto (BAIC). Πέρυσι, η Daimler έλαβε το 4% των μετοχών της BJEV για να στηρίξει τη σχέση της με την BAIC.
 
Ερωτώμενη για το αν ο σκοπός της παρουσίας της στη Γενεύη, έχει σχέση με το άνοιγμα των πωλήσεων στην αγορά της Ευρώπης, η μάρκα αρνήθηκε να σχολιάσει, ωστόσο επιβεβαίωσε την παρουσία ενός νέου SUV πρωτότυπου, αλλά και της νέας γενιάς του supercar, Arcfox-7.
 
Σε ότι αφορά το Arcfox-7 να σημειώσουμε πως δεν έγινε σαφές αν πρόκειται για μοντέλο παραγωγής, ενώ να θυμίσουμε πως για πρώτη φορά είδαμε το concept του supercar το 2016. Μάλιστα τότε είχε γίνει γνωστό πως το αυτοκίνητο ήταν σε θέση να φτάσει από στάση τα 96 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η BJEV προσφέρει τέσσερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δύο sedan και δύο SUV. Το 2018 πούλησε 158.012 μονάδες που αναλογεί σε αύξηση 53% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

peugeot
NISSAN