Με νέα μπαταρία και κάμερες αντί καθρέπτες το Hyundai Ioniq 5

Με νέα μπαταρία και κάμερες αντί καθρέπτες το Hyundai Ioniq 5

2.502 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2022)

Μπορεί το Ioniq 5 να μετρά περίπου ένα χρόνο στις αγορές, ωστόσο η Hyundai προχώρησε στην αναβάθμιση του μοντέλου για την Ευρώπη, προσφέροντάς του, μεγαλύτερη μπαταρία και ψηφιακούς καθρέφτες που υπόσχονται καλύτερη ορατότητα.

Μεγαλύτερη μπαταρία 77,4 kWh

Η σημαντικότερη αλλαγή είναι αυτή της μπαταρίας, όπου η Hyundai θα πουλά πλέον στους Ευρωπαίους ένα Ioniq 5 με πακέτο 77,4 kWh. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπολογιστεί στον κύκλο δοκιμών WLTP η νέα μπαταρία για να προκύψει και η αυτονομία, ωστόσο είναι ήδη διαθέσιμη στην Βόρεια Αμερική προσφέροντας με μία φόρτιση κίνηση για 488 χιλιόμετρα. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως το παρών θα συνεχίσει να δίνει και το υπάρχον πακέτο μπαταρίας των 58 kWh για όσους το επιθυμούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας

Ανεξάρτητα από το ποια επιλογή μπαταρίας επιλέγουν οι πελάτες, θα συνδυάζεται με ένα πιο εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης της θερμοκρασίας. Το σύστημα αυτό συνεργάζεται με το σύστημα πλοήγησης και όταν ο οδηγός ζητήσει να κατευθυνθεί σε σταθμό φόρτισης, αρχίζει να διαχειρίζεται τη θερμοκρασία της μπαταρίας για να διασφαλίσει τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας φόρτισης είτε σε συνθήκες ψύχους είτε υψηλών θερμοκρασιών.

Κάμερες αντί για καθρέπτες

Επιπλέον, οι Ευρωπαίοι πελάτες θα μπορούν πλέον να αγοράζουν το Ioniq 5 και με ψηφιακούς καθρέπτες. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται και για τον κεντρικό καθρέπτη εντός της καμπίνας και για τους πλαϊνούς. Οι ψηφιακοί πλαϊνοί καθρέφτες, εν τω μεταξύ, μειώνουν την αντίσταση του αέρα και παρέχουν καθαρή εικόνα του τι βρίσκεται πίσω από τον οδηγό ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες. Η δυνατότητα ήταν ήδη διαθέσιμη στους Κορεάτες πελάτες, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η Hyundai προσφέρει την επιλογή σε οποιοδήποτε όχημα στην Ευρώπη. Η Hyundai προσθέτει επίσης το αναβαθμισμένο σύστημα Smart Frequency Damper (SFD) για να βελτιώσει την απόκριση της εμπρός και πίσω ανάρτησης και να βελτιώσει την άνεση των επιβατών. Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto