Με οθόνη και στον συνοδηγό το Jeep Grand Cherokee L
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με οθόνη και στον συνοδηγό το Jeep Grand Cherokee L

3.210 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2021)

Περισσότερες δυνατότητες εξοπλισμού έδωσε στο νέο Grand Cherokee L η Jeep, το οποίο θα μπορεί να διαθέτει πλέον και μία οθόνης αφής στην πλευρά του συνοδηγού.

Αναβάθμισε τον εξοπλισμό του Grand Cherokee L η Jeep

Πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2021 η Jeep παρουσίασε το πρώτο Grand Cherokee L, το οποίο συστήθηκε στο κοινό των ΗΠΑ ως μία νέα έκδοση του μοντέλου, ακόμα πιο ευρύχωρη, με τρεις σειρές καθισμάτων στο εσωτερικό του. Ωστόσο σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε μία σειρά ενημερώσεων μεγαλώνοντας κατά πολύ τη λίστα με τον εξοπλισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γεμίζει οθόνες το μεγάλο SUV

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι η δυνατότητα ενσωμάτωσης μίας ακόμα οθόνης αφής στο ταμπλό στην πλευρά του συνοδηγού, παρόμοια με αυτή που υπάρχει στο Grand Wagoneer. Έχει μέγεθος 10,25 ίντσες και προσφέρει λειτουργίες ψυχαγωγίας, καθώς και υποστήριξη για το σύστημα πλοήγησης και προβολή από τις κάμερες του SUV. Tο Grand Cherokee L αποκτά επίσης ένα ζευγάρι οθονών 10,1 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας που αφορά τους επιβάτες που βρίσκονται στις πίσω θέσεις και συνδυάζεται μαζί με το Amazon Fire TV. Κάθε οθόνη θα επωφελείται από 9 GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Νέα χρώματα και στιλιστικά πακέτα

Από κει και πέρα για τις εκδόσεις Limited, Overland, Summit και Summit Reserve η Jeep προσφέρει και μία σειρά από εξωτερικές αναβαθμίσεις που αφορούν την χρωματική παλέτα, ενώ το εξαθέσιο ή επταθέσιο SUV έχει επιπλέον τα πακέτα Limited Black και Summit High Altitude που διαφοροποιούν την σχεδίαση μάσκας, προσθέτουν γυαλιστερά μαύρα σήματα και δίνουν τη δυνατότητα επιλογής τροχών 20 ή 21 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα.

Φορτώνει εξοπλισμό το νέο Grand Cherokee L η Jeep!
-Οθόνη 10,25 ιντσών πλέον και στην πλευρά του συνοδηγού.
-Οθόνες και για τους πίσω επιβάτες, 10,1 ιντσών με 9 GB αποθηκευτικό χώρο.
-Νέα χρώματα και στιλιστικά πακέτα ανακοινώθηκαν επίσης.
Είναι απαραίτητες όλες αυτές οι οθόνες στα αυτοκίνητα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SEAT TESTIMONIAL 1
test center