Με το GPS της TomTom όλα τα Hyundai και Kia στην Ευρώπη

Με το GPS της TomTom όλα τα Hyundai και Kia στην Ευρώπη

1.853 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2022)

Τους χάρτες της TomTom θα χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα των Hyundai και Kia στην Ευρώπη, όπως ανακοινώθηκε από τον κορεατικό Όμιλο.

Μετά τα Genesis, τώρα και στα ευρωπαϊκά Hyundai και Kia

Ο Όμιλος Hyundai ανακοίνωσε επίσημα τη νέα του συνεργασία με την TomTom. Μέσω αυτής τα αυτοκίνητα των Hyundai και Kia θα κάνουν χρήση των χαρτών της εταιρείας και των δεδομένων κίνησης σε πραγματικό χρόνο. Αν και μπορεί να μην ακούτε για την TomTom τόσο συχνά όσο άλλα συστήματα πλοήγησης GPS τρίτων κατασκευαστών, ωστόσο, οι υπηρεσίες χαρτογράφησης της εταιρείας περιλαμβάνονται στάνταρ σε όλα τα μοντέλα Genesis, της premium μάρκας του Ομίλου Hyundai.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Καλύτερη πλοήγηση και συνεργασία με τα συστήματα ADAS

Το σύστημα χαρτογράφησης της TomTom θα επιτρέψει στα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας τους οδηγού (ADAS) του Ομίλου Hyundai να προβλέπουν καλύτερα τον δρόμο και να παρέχουν σε αυτά τα συστήματα βελτιωμένες πληροφορίες αναφορικά με το δρόμο, τα όρια ταχύτητας κ.α.

«Η καλύτερη τεχνολογία γεωεντοπισμού»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που όλοι οι οδηγοί Hyundai και Kia στην Ευρώπη θα επωφεληθούν από την άνεση και την ασφάλεια που παρέχει η καλύτερη στην κατηγορία τεχνολογία γεωεντοπισμού της TomTom», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Hyundai Motor Group και επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του infotainment, Haeyoung Kwon. «Η TomTom είναι ένας συνεργάτης που εμπιστευόμαστε για την παροχή δεδομένων χαρτών υψηλής ακρίβειας που ενισχύουν την τεχνολογία μας για την υποβοήθηση οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο και πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο που μας βοηθούν να βελτιστοποιήσουμε την καθοδήγηση πλοήγησης», ολοκλήρωσε.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
test center