• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με τον κινητήρα του Fiesta ST και όχι μόνο θα διατίθεται το νέο Ford Kuga, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Με το μοτέρ του Fiesta ST το νέο Kuga;

3.511 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2019

Με τον κινητήρα του Fiesta ST και όχι μόνο θα διατίθεται το νέο Ford Kuga, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

Είναι γνωστό και σας έχουμε ενημερώσει πως ένα από τα νέα μοντέλα πάνω στα οποία εργάζεται η Ford είναι το Kuga, το οποίο συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης. Ωστόσο όσο προχωρούν οι δοκιμές τόσο περισσότερες πληροφορίες κάνουν την εμφάνισή τους για το νέο SUV της αμερικανικής φίρμας.
 
Στην προκειμένη περίπτωση τα νέα που έρχονται από το εξωτερικό αφορούν τα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα προσφέρεται το Kuga όταν θα εισέρθει στις αγορές. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες το SUV θα εξοπλίζεται από τρεις κινητήρες έχοντας στη βάση του ένα τρικύλινδρο 1,5 λίτρων που θα αντικαταστήσει τον υπάρχον τετρακύλινδρο EcoBoost 1,5 λίτρων.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 1,5 λίτρων τρικύλινδρος κινητήρας είναι αυτός που χρησιμοποιεί το νέο Fiesta ST στο οποίο προσφέρει 200 ίππους, ισχύς που δεν είναι απίθανο να μεταφερθεί και στον μεγαλύτερο αδερφό του.
 
Λίγο πιο πάνω στην κλίματα θα βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων ο οποίος λέγεται πως θα προσφέρει 240 ίππους. Τέλος, το Kuga θα προσφερθεί και με ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί έναν κινητήρα 2.5 λίτρων. Δυστυχώς, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τις προδιαγραφές.
 
Τέλος το Kuga θα προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις (εκτός της plug-in υβριδικής έκδοσης που θα προσφέρεται σε τρεις), έχοντας τη δυνατότητα επιλογής ενός προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης.   

54 διαθέσιμα άρθρα για FORD  KUGA

Tags: FORD KUGA