2 φωτογραφίες »

Mega Test άνεσης ανάρτησης σε 10 οικογενειακά SUV (Μέρος 1ο)

81.641 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2020)

Ποιο είναι το C-SUV με την αποτελεσματικότερη ανάρτηση; Ποιο μοντέλο έχει τις μικρότερες αναταράξεις περνώντας διαδοχικές ανωμαλίες και ποια ανάρτηση «κοπανάει» λιγότερο; Σεισμογράφοι, ντεσιμπελόμετρα και ένα ποτήρι με νερό δίνουν τις απαντήσεις.


Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες πάνω στον οποίο επενδύουν εκατομμύρια ευρώ οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι η παροχή άνεσης προς τους επιβάτες. Και είναι πολύ λογικό, καθώς το αυτοκίνητο είναι ένας χώρος που περνάμε αρκετό χρόνο από τη ζωή μας. Θα συμφωνήσετε με εμάς πως κανείς δεν θέλει να κοιμάται σε ένα άβολο στρώμα ή να εργάζεται σε μια καρέκλα που τον κάνει να πιάνεται. Συνεπώς γιατί να μην θέλει και ένα αυτοκίνητο που του παρέχει τη μεγαλύτερη οδηγική άνεση; Ποιος θέλει ένα αυτοκίνητο που κάθε φορά που περνάει από λακκούβα θα ταρακουνιέται ολόκληρο ή θα κοπανάει σαν να έπεσε σε… τάφρο; Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, όπου φυσικά η άνεση έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Πάμε να δούμε το 1ο μέρος του τεστ ανάρτησης με τα 10 πρώτα μοντέλα, ενώ μείνετε συντονισμένοι στο AutoΤρίτη για το 2ο μέρος που έρχεται σύντομα!

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
AYGO
FIESTA