Στην κατασκευή ισχυρών εκδόσεων για πολλά από τα μοντέλα της θα προχωρήσει η Volkswagen.

Μεγαλώνει η γκάμα των μοντέλων «R» της VW

2.193 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2018)

Στην κατασκευή ισχυρών εκδόσεων για πολλά από τα μοντέλα της θα προχωρήσει η Volkswagen, τα οποία και θα λανσάρει υπό τη σκέπη του λογότυπου «R». Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Μία σειρά από μοντέλα επιδόσεων, θα κατασκευάσει στο άμεσο μέλλον οι VW, κάτι το οποίο γνωστοποίησε σε δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Jurgen Stackamann, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Πεκίνο, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
 Συγκεκριμένα ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της γερμανικής φίρμας ανέφερε πως μεταξύ των ισχυρών μοντέλων τα οποία θα πάρουν το λογότυπο «R» θα βρίσκονται κάποια από τα ηλεκτρικά I.D., ένα Golf R, καθώς και τα SUV T-Roc και Tiguan.
«Το λογότυπο R είναι ακραίο και έτσι θα συνεχίσει» δήλωσε αρχικά ο Stackamann και συνέχισε «Τα συγκεκριμένα μοντέλα μπορούν να βρουν το ρόλο τους αναφερόμενα σε μία κατηγορία πελατών, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό για να αποκτήσουν ένα από αυτά».
 
Όπως προαναφέραμε εκτός από τα συμβατικά μοντέλα η VW σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει την γκάμα των μελλοντικών μονάδων R και μέσω των ηλεκτρικών αυτοκινήτων I.D. Μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα ο Jurgen Stackamann είπε «Το I.D R που θα αγωνιστεί στο Pikes Peak, δείχνει ότι η στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί απαιτεί και την επέκταση της στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Μάλιστα το μοντέλο που θα αγωνιστεί στο Pikes Peak που έχει 670 ίππους δείχνει πόσο ισχυρό μπορεί να είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο».

home pro
moto