Mercedes: 1.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο λόγω κορωνοϊού

1.890 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2020)

Έκτακτο bonus 1.000 ευρώ θα δώσει η Daimler σε κάθε εργαζόμενο για να καλύψει τις νέες προσωπικές ανάγκες που έχουν προκύψει από την πανδημία, όπως γάντια και μάσκες.


Η πανδημία έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στους χώρους εργασίας και τον τρόπο που δουλεύει ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων στις δημόσιες και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η τηλεργασία, όπου μπορεί να εφαρμοστεί, είναι πλέον κοινός τόπος στους περισσότερους κλάδους.

Η Daimler έχει αποφασίσει να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενούς της σε αυτές τις δύσκολες μέρες και για αυτό αποφάσισε να δώσει έκτακτο «μπόνους κορωνοϊού» 1.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο για να καλύψει τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει όπως την προμήθεια γαντιών, μασκών, προϊόντων καθαριότητας και του νέου εξοπλισμού που ίσως χρειάζεται για να δουλέψει από το σπίτι.

«Λόγω της πανδημίας, το 2020 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία μας μπορούσε πάντα να βασίζεται στην ευελιξία και την προθυμία του εργατικού δυναμικού μας», δήλωσε ο επικεφαλής του προσωπικού της Daimler, Wilfried Porth.

Η Daimler, η εταιρεία στην οποία υπάγεται η Mercedes, δήλωσε πως το μπόνους αυτό θα δοθεί σε περίπου 160.000 εργαζόμενους στη Γερμανία.
 

Mercedes
test center