Ο οίκος ανακοινώνει ότι δεν έχουν λάβει χώρα τροποποιήσεις στο μηχανικό σύνολο.

Πρόκειται για την προ-ανανέωσης έκδοση του μοντέλου με το πακέτο της Larte Design να περιλαμβάνει πλήθος ανθρακονημάτινων μερών κατά μήκος του αμαξώματος.

Πρόκειται για την προ-ανανέωσης έκδοση του μοντέλου με το πακέτο της Larte Design να περιλαμβάνει πλήθος ανθρακονημάτινων μερών κατά μήκος του αμαξώματος.

Βελτιωμένη C-Class κανονικό «αστέρι»

5.877 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2018)

To δικό της βελτιωτικό πακέτο για την προ-ανανέωσης C-Class παρουσίασε oίκος Larte Design. Πάρτε μάτι!

Σε ολόκληρη την ιστορία της, ο βελτιωτικός οίκος Larte Design έχει ασχοληθεί με μια σειρά από projects πάνω σε μοντέλα της Range Rover, της Lexus, της Maserati και της Τesla.

Aυτή την φορά όμως στο νέο του project, ο οίκος παρουσίασε το δικό του πακέτο αναβαθμίσεων για την Mercedes-Benz C-Class Coupe που θα αποτελέσει και το μοντέλο εκείνο με το οποίο η Larte Design να γιορτάσει την συμπλήρωση 6 ετών από την ίδρυση της.
 
Πρόκειται για την προ-ανανέωσης έκδοση του μοντέλου με το πακέτο της Larte Design να περιλαμβάνει πλήθος ανθρακονημάτινων μερών κατά μήκος του αμαξώματος, νέο προφυλακτήρα, επανασχεδιασμένο πίσω διαχύτη, μικρό πίσω σπόιλερ κ.α. Η εταιρεία δεν έχει κάνει γνωστή την τιμή του πακέτου αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι όλες οι νέες προσθήκες είναι από ανθρακόνημα, αυτή αναμένεται να είναι αρκετά τσουχτερή.

Ο οίκος ανακοινώνει ότι δεν έχουν λάβει χώρα τροποποιήσεις στο μηχανικό σύνολο του μοντέλου, άρα αν κάποιος θέλει κάτι πιο ταχύ από το εργοστασιακό μοντέλο, η μόνη επιλογή είναι η κορυφαία AMG C63 S Coupe ή η Brabus με το αναβαθμισμένο V8 twin-turbo 4,0 λίτρων απόδοσης 650 ίππων και 820 Νm ροπής.

Πώς σας φαίνεται;
 

Toyota
moto