Μετά την παρουσίαση της GLC Coupe στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, φήμες ξεκίνησαν και για κάμπριο έκδοση της GLC.

Μετά την παρουσίαση της GLC Coupe στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, φήμες ξεκίνησαν και για κάμπριο έκδοση της GLC.

Mercedes GLC κάμπριο

3.043 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2016)

Νέες πληροφορίες για την πιθανότητα η GLC, λίγο μετά το λανσάρισμα της ως coupe, να γίνει και κάμπριο, δια στόματος του αρχιμηχανικού για τις GLC, CLS και E-Class σειρές μοντέλων.

«Θα μπορούσε να έχει πλάκα και δεν είναι και κανένα δύσκολο μηχανικό επίτευγμα», δήλωσε ο αρχιμηχανικός Michael Kelz, σε πρόσφατη συνέντευξη του.
Αν εγκριθεί ως μοντέλο παραγωγής, η GLC κάμπριο θα γίνει ο άμεσος ανταγωνιστής του Range Rover Evoque κάμπριο, που έχει το μονοπώλειο στην κατηγορία των premium κάμπριο crossover. Λέγεται ότι θα βασιστεί στην ίδια βασική πλατφόρμα με το GLC Coupe και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρει, ως δάνειο από τον hardtop αδερφό του, είτε τον τετρακύλινδρο, είτε τον εξακύλινδρο κινητήρα. 
Το μεγαλύτερο εμπόδιο, που στέκεται στον δρόμο της GLC κάμπριο δεν είναι η ζήτηση. Σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία, η αγορά στην κατηγορία των κάμπριο crossover, αναμένεται να ανθίσει μέσα στα επόμενα χρόνια, αφού οι καταναλωτές αφήνουν πίσω τους τα παραδοσιακά κάμπριο μοντέλα. Αντί αυτού, ο Kelz εξήγησε πως δεν υπάρχει η ικανότητα αυτή τη στιγμή να προστεθεί κι άλλο μοντέλο στην γραμμή παραγωγής. Για την παραγωγή της GLC κάμπριο, η Mercedes-Benz θα πρέπει να «κόψει» ένα από τα υπάρχοντα μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN