Μεταχειρισμένα με εγγύηση και ελεγμένα από τις επίσημες αντιπροσωπείες
2 Φωτογραφίες »

Μεταχειρισμένα με εγγύηση και ελεγμένα από τις επίσημες αντιπροσωπείες

6.900 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2023)

- Η Toyota είναι η μόνη με μεταχειρισμένα και άλλων μαρκών με 1 χρόνο εγγύηση
- Μεταχειρισμένα από την Mercedes με δικαίωμα αλλαγής εντός 30 ημερών
- Η Ford πουλάει ως μεταχειρισμένα ακόμα και καινούρια που έχει ταξινομήσει με μηδέν χλμ..
- Peugeot μεταχειρισμένα 2-4 ετών και μέσα στην 5ετή εγγύηση

Μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση και με πιστοποίηση

Η αγορά μεταχειρισμένων αγαθών σε αρκετές περιπτώσεις είναι συμφέρουσα και ειδικά στην περίπτωση του αυτοκινήτου, που μας ενδιαφέρει, μπορεί να σου εξοικονομήσει ένα αρκετά σεβαστό ποσό. Προφανώς το καινούριο είναι πάντα καινούριο, αυτό δεν αλλάζει, ωστόσο ένα αυτοκίνητο δεν έχει διάρκεια ζωής ενός χρόνου, δεν είναι αναλώσιμο. Αν το συντηρείς σωστά αντέχει πολλά χρόνια.
 

Το πρόβλημα στην αγορά μεταχειρισμένου

Το μεγαλύτερο πρόβλημα και ρίσκο στην αγορά μεταχειρισμένου είναι αυτό που λένε «να σου βγει καλό». Διότι δεν ξέρεις ποτέ τι χρήση και φθορά έχει υποστεί το αυτοκίνητό, αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το φρόντιζε σωστά η ακόμα και αν τα χιλιόμετρά του είναι πραγματικά. Καθώς δυστυχώς στην αγορά υπάρχουν και αρκετοί επιτήδειοι που πουλάνε εισαγόμενα μεταχειρισμένα, όπως μας έχει καταγγελθεί πολλές φορές από αναγνώστες, με «γυρισμένα» χιλιόμετρα ή και κακοφτιαγμένα που πωλούνται σε «άριστη κατάσταση».

Οι επίσημες αντιπροσωπείες πουλάνε μεταχειρισμένα

Σίγουρα οι περισσότεροι θα το ελέγξουν σε ένα μηχανικό, ωστόσο ούτε αυτό σε εξασφαλίζει, καθώς χρειάζεται ο απαραίτητος εξοπλισμός και η εξειδικευμένη γνώση για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Αυτός που μπορεί να σου εξασφαλίσει απόλυτη ειλικρίνεια και «άριστη κατάσταση» είναι οι ίδιες οι αντιπροσωπείες. Πολλές επίσημες αντιπροσωπείες προσφέρουν ελαφρώς μεταχειρισμένα μοντέλα τους, τα οποία είναι πραγματικά σαν καινούρια.

Ελέγχονται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία τους και έχουν εγγύηση

Μοντέλα που έχουν συσντηρηθεί με τα πρότυπα που ορίζει ο κατασκευαστής, σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία, με γνήσια ανταλλακτικά και από τεχνικούς εκπαιδευμένους για τα μοντέλα της μάρκας, χρησιμοποιώντας πάντοτε τον απαραίτητο εγκεκριμένο εξοπλισμό.

Μάλιστα γι αυτό το λόγο και τα αυτοκίνητα που εμπορεύονται συνοδεύονται από εγγύηση, το οποίο σημαίνει πως εσείς δεν έχετε κανένα φόβο για την κατάστασή του. Έτσι βγαίνετε διπλά κερδισμένοι. Αγοράζετε ένα αυτοκίνητο πραγματικά σα καινούριο, σε πολύ καλύτερη τιμή και δεν έχετε κανένα άγχος για την αγορά σας, καθώς καμία εταιρεία δεν θα ρίσκαρε το όνομά της να πουλήσει κάτι που δεν είναι άψογο, αλλά και έχετε την εγγύηση της αντιπροσωπείας.
 


Οι επίσημες αντιπροσωπείες προσφέρουν ελαφρώς μεταχειρισμένα μοντέλα τους, τα οποία είναι πραγματικά σαν καινούρια.
2 Φωτογραφίες »

Οι επίσημες αντιπροσωπείες προσφέρουν ελαφρώς μεταχειρισμένα μοντέλα τους, τα οποία είναι πραγματικά σαν καινούρια.

Σελίδα 2Η Toyota είναι η μόνη με μεταχειρισμένα και άλλων μαρκών με εγγύηση (1έτος)
Σελίδα 3Premium μεταχειρισμένα από την Mercedes με δικαίωμα αλλαγής
FORD E-TRANSIT
test center