Στη γκάμα των πιστοποιημένων μεταχειρισμένων  θα συναντήσουμε σχεδόν όλα τα μοντέλα Peugeot που κυκλοφορούν, ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικές επιλογές.
2 Φωτογραφίες »

Στη γκάμα των πιστοποιημένων μεταχειρισμένων θα συναντήσουμε σχεδόν όλα τα μοντέλα Peugeot που κυκλοφορούν, ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικές επιλογές.

Η Toyota είναι η μόνη με μεταχειρισμένα και άλλων μαρκών με εγγύηση (1έτος)

6.952 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2023)

Η Toyota έχει τη δική της γκάμα μεταχειρισμένων μοντέλων, τα «Toyota Approved Used» και αυτό που ξεχωρίζει, είναι πως ανάμεσα τους θα βρείτε και μοντέλα που δεν είναι της Toyota, αλλά και μοντέλα παλαιότερα (αυτή τη στιγμή υπάρχει και μοντέλο του 2001. Από εκεί και έπειτα, τα «Toyota Approved Used» περνούν από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ελέγχων σε 145 σημεία για να βεβαιωθεί η εύρυθμη λειτουργία τους. Αν το αυτοκίνητο είναι υβριδικό τότε υποβάλλεται επίσης και στον έλεγχο «Hybrid Health Check» για να διασφαλιστεί ότι το υβριδικό σύστημα και η μπαταρία του είναι σε άριστη κατάσταση. Ανεξάρτητα από το μοντέλο μέσα στα προνόμια του αγοραστή είναι η ετήσια δωρεάν οδική βοήθεια, ενώ σε κάθε περίπτωση υπάρχει ελάχιστη 12μηνη εγγύηση.


Τα μεταχειρισμένα της Toyota περνούν από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ελέγχων σε 145 σημεία για να βεβαιωθεί η εύρυθμη λειτουργία τους.
2 Φωτογραφίες »

Τα μεταχειρισμένα της Toyota περνούν από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ελέγχων σε 145 σημεία για να βεβαιωθεί η εύρυθμη λειτουργία τους.

Η Ford δίνει μεταχειρισμένα που έχουν ακόμη και μηδέν χλμ. στο κοντέρ

Κάνοντας μια περιήγηση στο site της Ford, θα βρείτε εγγυημένα μοντέλα, ελαφρώς μεταχειρισμένα με πολύ λίγα χιλιόμετρα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα βρείτε και ταξινομημένα με μηδέν (0) χιλιόμετρα, τα οποία πωλούνται ως μεταχειρισμένα (στην ουσία μιλάμε για καινούρια μοντέλα)  σε αρκετά καλές τιμές. Η λίστα περιλαμβάνει τα περισσότερα όλα τα μοντέλα της φίρμας, από το Fiesta μέχρι την ηλεκτρική Mustang Mach-E και το 8θέσιο βαν Tourneo, σε ποικίλες εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρων.

Παράλληλα η αντιπροσωπεία της φίρμας, για να είστε 100% σίγουροι για την επιλογή σας, προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 5 χρόνια ή 100.000 χλμ (όποιο επέλθει πρώτα) και δυνατότητα αγοράς μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων χαμηλότερο επιτοκίου.

Peugeot μεταχειρισμένα 2-4 ετών και μέσα στην 5ετή εγγύηση

Το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της Peugeot προσφέρει μεταχειρισμένα μοντέλα της 2 έως 4 ετών, δηλαδή μέσα στην 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Στη γκάμα των πιστοποιημένων μεταχειρισμένων  θα συναντήσουμε σχεδόν όλα τα μοντέλα Peugeot που κυκλοφορούν, ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικές επιλογές.
Σε κάθε περίπτωση όλα τα μοντέλα είναι πλήρως ελεγμένα από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.
 

Σελίδα 1Μεταχειρισμένα με εγγύηση και ελεγμένα από τις επίσημες αντιπροσωπείες
Σελίδα 2Η Toyota είναι η μόνη με μεταχειρισμένα και άλλων μαρκών με εγγύηση (1έτος)
Σελίδα 3Premium μεταχειρισμένα από την Mercedes με δικαίωμα αλλαγής
Mercedes
test center