η Mercedes προσφέρει τα «Certified Pre-owned Vehicle» ηλικίας έως 5 ετών με λιγότερα από 100.000 πραγματικά και πιστοποιημένα χιλιόμετρα.
2 Φωτογραφίες »

η Mercedes προσφέρει τα «Certified Pre-owned Vehicle» ηλικίας έως 5 ετών με λιγότερα από 100.000 πραγματικά και πιστοποιημένα χιλιόμετρα.

Premium μεταχειρισμένα από την Mercedes με δικαίωμα αλλαγής

6.951 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2023)

Τα δικά τους ελεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα έχουν και οι premium φίρμες. Συγκεκριμένα η Mercedes προσφέρει τα «Certified Pre-owned Vehicle» ηλικίας έως 5 ετών με λιγότερα από 100.000 πραγματικά και πιστοποιημένα χιλιόμετρα. Σε όλα τα μεταχειρισμένα της γίνεται ποιοτικός έλεγχος 100 σημείων από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο, παρέχεται δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια για ένα έτος. Αυτό που ξεχωρίζει πάντως είναι πως έχετε το δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου εντός 30 ημερών ή 1.000 χιλιομέτρων από την ημερομηνία που το αποκτήσατε.


η Audi προσφέρει και τη δυνατότητα ανταλλαγής με το αυτοκίνητό σας.
2 Φωτογραφίες »

η Audi προσφέρει και τη δυνατότητα ανταλλαγής με το αυτοκίνητό σας.

Audi μεταχειρισμένα με δυνατότητα ανταλλαγής

 H Kosmocar A.E., Επίσημος Εισαγωγέας της Audi, δημιούργησε το πρόγραμμα Audi approved :plus με σκοπό τη δυνατότητα αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Audi με προνόμια όμοια με αυτά ενός καινούριου. Μάλιστα η Audi προσφέρει και τη δυνατότητα ανταλλαγής με το αυτοκίνητό σας.
Όλα τα διαθέσιμα μοντέλα είναι πιστοποιημένα για την κατάσταση και τη λειτουργία τους και χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:

• Ηλικίας έως 2 ετών που έχουν διανύσει το μέγιστο έως 30.000 χλμ.
• Ηλικίας πάνω από 2 και έως 5 ετών που έχουν διανύσει το μέγιστο έως 70.000 χλμ.
• Ηλικίας πάνω από 5 και έως 7 ετών που έχουν διανύσει το μέγιστο έως 120.000 χλμ.

Για καλύτερη δική σας διασφάλιση, όλα τα αυτοκίνητα, υφίσταται τον αυστηρό τεχνικό έλεγχο 110 σημείων και προσφέρονται με εγγύηση καλής λειτουργίας, εγγύηση κινητικότητας, εγγύηση ικανοποίησης, δυνατότητα χρηματοδότησης και ασφάλισης, καθώς και δυνατότητα τοποθέτησης έξτρα εξοπλισμού.
 

Σελίδα 1Μεταχειρισμένα με εγγύηση και ελεγμένα από τις επίσημες αντιπροσωπείες
Σελίδα 2Η Toyota είναι η μόνη με μεταχειρισμένα και άλλων μαρκών με εγγύηση (1έτος)
Σελίδα 3Premium μεταχειρισμένα από την Mercedes με δικαίωμα αλλαγής
SEAT TESTIMONIAL 1
test center