Παρά τις κόμπακτ διαστάσεις του συνολικά, ο χώρος αποσκευών του νέου Toyota Yaris ικανοποιεί με τη χωρητικότητά του.

Το νέο Yaris εφοδιάζεται με κιτ επισκευής ελαστικού

Από την “στάθμη” του υλικού στον ογκομετρητή, υπολογίζεται ο πραγματικός χώρος αποσκευών.

Ο διπλός πάτος δεν είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

Πόσα λίτρα είναι το πορτ μπαγκάζ του νέου Yaris; (+Vid)

68.703 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2020)

Πόσο μεγάλο είναι πραγματικά το πορτ-μπαγκάζ του Yaris; Το νέο Toyota Yaris στην υβριδική του έκδοση, βρέθηκε στο στόχαστρο του Test Center του AutoΤρίτη. Πόσο όγκο έχει ο χώρος αποσκευών του σύμφωνα με τις μετρήσεις μας; Δείτε το βίντεο!


Το νέο Toyota Yaris είναι συνολικά βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενο και έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει την πορεία του στην αγορά ως το επόμενο best seller. Οσον αφορά στο χώρο αποσκευών του, η Toyota «δηλώνει» πως δεν έχει μεταβληθεί σε σχέση με το προηγούμενο, με όγκο 286 λίτρα. Ο «Ταμερλάνος» μας (δηλαδή η μέθοδος μέτρησης της πραγματικής χωρητικότητας του πορτ-μπαγκάζ όπως την ονομάζουμε στο AutoΤρίτη Test Center) έδωσε 289 λίτρα χώρου αποσκευών, τιμή που είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα, ο χώρος αποσκευών του Yaris χρειάστηκε 36,1 εκατοστά από το ειδικό υλικό που χρησιμοποιούμε για την μέτρηση.

Ο χώρος αποσκευών του έχει κανονικό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα και διαθέτει και διπλό πάτο στις περισσότερες εκδόσεις του, ενώ και το κατώφλι φόρτωσης είναι χαμηλό. Τέλος, ικανοποιητικό είναι και το άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών τόσο σε ύψος όσο πλάτος, επιτρέποντας και αυτό με τη σειρά του στην εύκολη φόρτωση μεγάλων σε όγκο και βάρος αποσκευών. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το χώρο αποσκευών του νέου Yaris είναι η αναδιπλούμενη σε ποσοστό 60:40 πλάτη των πίσω καθισμάτων και το κιτ επισκευής ελαστικών που εφοδίαζε το αυτοκίνητο της δοκιμής μας. 

+ Κανονικό σχήμα, ύψος ανοίγματος πόρτας, κατώφλι φόρτωσης (εσωτερικό και εξωτερικό), διπλό πάτωμα (στις περισσότερες εκδόσεις)
- Μήκος, εσωτερικό πλάτος

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel