Ο Bernard Arnault ήθελε ένα αυτοκίνητο με καλές επιδόσεις αλλά με «γήινη» εμφάνιση.

Πληροφορίες για το αν έχουν γίνει αναβαθμίσεις και στο 1,9 λτ. μοτέρ δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η τιμή του είναι πάντως ιδιαίτερα τσουχτερή στις 37.500 ευρώ.

Έχει επένδυση από δέρμα.

Μήπως ψάχνεις Peugeot 205 GTI;

3.546 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2018)

Σε δημοπρασία έχει μπει ένα Peugeot 205 GTI σε εξαιρετική κατάσταση και εξοπλισμένο με πλάκες θωράκισης και αλεξίσφαιρα τζάμια. Το ψήνεις;

Όταν είσαι οικονομικά εύρωστος και μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητα από το πιο ψηλό ράφι δύσκολα θα επιλέξεις να πάρεις ένα Peugeot 205 GTI του 1990, ακόμα και αν είσαι φίλος της συγκεκριμένης μάρκας. Ο Bernard Arnault πάντως τρεις δεκαετίες νωρίτερα ήθελε ένα αυτοκίνητο με καλές επιδόσεις αλλά με «γήινη» εμφάνιση για να μπορεί να κινείται, χωρίς να τραβά τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών οδηγώντας κάποια Ferrari.

Aυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε να αγοράσει ένα Peugeot 205 GTI αλλά επειδή θέλησε να είναι και ασφαλής εκτός από διακριτικός, έστειλε το αυτοκίνητο να βάλει «αλεξίσφαιρα» παράθυρα και πλάκες θωράκισης. Όπως ήταν λογικό, το άλλοτε ελαφρύ αυτοκίνητο, ζύγιζε πλέον 1.400 κιλά και έτσι ο Arnault προχώρησε σε αναβάθμιση τόσο της ανάρτησης όσο και των φρένων του.
 
Δεν έχει γίνει γνωστό για το αν έχουν γίνει αναβαθμίσεις και στο 1,9 λτ. μοτέρ, ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, οι τροποποιήσεις στον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου είναι μεγάλες χάρη στην ευρεία επένδυση από μαύρο δέρμα.

Η τιμή του είναι πάντως ιδιαίτερα τσουχτερή στις 37.500 ευρώ, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί κανείς να βρει το ίδιο μοντέλο με πολύ λιγότερα χρήματα χωρίς βέβαια την επιπλέον θωράκιση σε πόρτες και παράθυρα.
 

Mercedes
skoda