Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Μια τυχερή κέρδισε ένα Honda e από τον Athens Dee Jay 95,2 & την Honda
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια τυχερή κέρδισε ένα Honda e από τον Athens Dee Jay 95,2 & την Honda

1.685 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2022)

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Cars παρέδωσαν ένα ολοκαίνουργιο Honda e, στη νικήτρια που αναδείχθηκε από το διαγωνισμό που διεξήγαγε ο ραδιοφωνικός σταθμός Athens Dee Jay 95.2.

Νίκησε σε διαγωνισμό του Athens Dee Jay 95.2 ένα Honda e

O διαγωνισμός διήρκησε δυόμιση μήνες και σε αυτόν συμμετείχαν 10.600 επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall, ακροατές του Athens Dee Jay 95.2 και λάτρεις της ηλεκτροκίνησης. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 σε μια ειδική εκπομπή που έγινε μέσα στο Athens Metro Mall. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ένα Honda e είχε τοποθετηθεί στο Athens Metro Mall όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να το θαυμάσουν και να το περιεργαστούν από κοντά.
 
Η παράδοση του Honda e πραγματοποιήθηκε στην κεντρική έκθεση της Honda Cars στη Λεωφόρο Αθηνών 71. Το «παρών» έδωσε και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Athens Dee Jay 95.2, Μιχάλης Τσαουσόπουλος ο οποίος μαζί με τα στελέχη του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη ευχήθηκαν στη νικήτρια να είναι καλοτάξιδο.
 
To Honda e είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Honda. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε σύμφωνα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής στην πόλη, ενώ παράλληλα συνδέει απρόσκοπτα όλες τις διαφορετικές πτυχές της ζωής με έξυπνη συνδεσιμότητα. Και φυσικά, ένα αυτοκίνητο που παράγει μηδενικούς ρύπους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: