Μόνο μαύρα και άσπρα Model Y παράγει η Tesla στην Γερμανία

Μόνο μαύρα και άσπρα Model Y παράγει η Tesla στην Γερμανία

1.817 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2022)

Η Tesla παράγει στην Γερμανία μόνο μαύρα και άσπρα Model Y. Αν κάποιος θέλει κάποιο άλλο χρώμα, θα λάβει το αυτοκίνητό του με καθυστέρηση από το εργοστάσιο στην Σαγκάη.

Δύο επιλογές αλλιώς... περιμένεις!

Το νέο gigafactory της Tesla στο Gruenheide της Γερμανίας κατασκευάζει μόνο Model Y μόνο σε δύο χρώματα –μαύρο και άσπρο- σύμφωνα με το γερμανικό Automobilwoche.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν το θέλεις σε άλλο χρώμα θα χρειαστεί να περιμένεις

Το ηλεκτρικό SUV, η παραγωγή του οποίου ξεκίνησε το Μάρτιο, παράγεται σε μαύρη βαφή, την οποία η Tesla αποκαλεί «solid black» ή άσπρη, την επονομαζόμενη και ως «Pearl White». Όσοι επιλέγουν να αγοράσουν το Model Y να αγοράσουν το αυτοκίνητο σε κόκκινο, μπλε και ασημί χρώματα θα παραλαμβάνουν τα οχήματά τους από το εργοστάσιο της φίρμας στο Σαγκάη και δεν πρόκειται να λάβουν τα οχήματά τους πριν το Μάρτιο του 2023. Αν πάλι, επιλέξουν να βάλουν αγοράσουν το Model Y σε μαύρο ή άσπρο χρώμα, θα παραλάβουν το αυτοκίνητό τους τον Οκτώβριο.

Εταιρείες στην Ευρώπη προωθούν μοντέλα με βασικό εξοπλισμό

Λόγω της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών και άλλων ανταλλακτικών, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες οι εταιρείες προτείνουν στους πελάτες τους να αγοράσουν μοντέλα με τον βασικό εξοπλισμό, ώστε να πάρουν τα αυτοκίνητά τους πιο γρήγορα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto