Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο νέο Honda Civic Type R
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο νέο Honda Civic Type R

3.936 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2021)

Μπορεί το νέο Civic Type R να μην πρόκειται να αποκαλυφθεί πριν το 2022, ωστόσο η Honda δεν διστάζει να μας δώσει μια καλή γεύση από την ανάπτυξη του μοντέλου στην πίστα της Suzuka.

Παίρνουμε γεύση από το νέο Honda Civic Type R

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Honda παρουσίασε το πρώτο teaser για το νέο Civic Type R, αν και ήταν ευρέως γνωστό πως η σκληροπυρηνική έκδοση δεν θα ερχόταν στο φως πριν την άφιξη του 2022. Η Ηοnda τώρα αποκαλύπτει μια σειρά από νέες teaser εικόνες του μοντέλου, θέλοντας να θυμίσει τους φίλους της πως το μοντέλο συνεχίζει τις δοκιμές του στην πίστα της Suzuka στην Ιαπωνία.

Με τεράστια αεροτομή αλλά πιο συντηρητική σχεδίαση

Η νέα συλλογή φωτογραφιών δείχνει το μοντέλο με βαρύ καμουφλάζ, ωστόσο η τεράστια αεροτομή, η κεντρική απόληξη της εξάτμισης και οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος δεν μπορούν να κρυφτούν. Την ίδια στιγμή, πρέπει να σημειώσουμε πως το νέας γενιάς Civic Type R θα ακολουθήσει τον σχεδιασμό των απλών εκδόσεων του μοντέλου, ο οποίος είναι αρκετά πιο συντηρητικός σε σχέση με πριν.

Με 2λιτρο turbo και με 320+ άλογα

Μυστικό παραμένει ποιο θα είναι το μοτέρ που θα τοποθετηθεί στο μηχανοστάσιο του αυτοκινήτου. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να λάβει το 2λιτρο turbo μοτέρ της προηγούμενης γενιάς με λίγη παραπάνω ισχύ σε συνδυασμό με χειροκίνητη μετάδοση, ωστόσο υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως το Civic Type R θα γίνει υβριδικό και θα αποδίδει πάνω από 400 άλογα.

Το τελευταίο Honda με αποκλειστικά θερμικό μοτέρ

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί, το νέο Honda Civic Type R θα γίνει πιθανότατα το τελευταίο μοντέλο της φίρμας που θα κινείται αποκλειστικά με θερμικό κινητήρα.

To Honda έρχεται γεμάτο προσόντα!
- Με τεράστια αεροτομή αλλά πιο συντηρητική σχεδίαση
- Με 2λιτρο turbo και με 320+ άλογα
- Το τελευταίο Honda με αποκλειστικά θερμικό μοτέρ
Πόσα άλογα πρέπει να έχει το νέο Civic Type R κατά την άποψή σας; Ήταν αρκετά τα 320 της τρέχουσας γενιάς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC