Ο Elon Musk φιλοξενήθηκε στο podcast του stand-up κωμικού, Joe Rogan.

Musk: «Πιο πίσω το Roadster»

1.634 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2020)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ο οποίο μεταξύ άλλων γνωστοποίησε πως βάζει σε δεύτερη μοίρα το Tesla Roadster, καθώς προηγούνται άλλα μοντέλα. Παράλληλα χαρακτήρισε ως «αντισυνταγματικό» και «φασιστικό» το lockdown.


Ο Elon Musk φιλοξενήθηκε στο podcast του stand-up κωμικού, Joe Rogan, αποκαλύπτοντας πολλά και διάφορα τόσο σε σχέση με την Tesla, όσο και με τα μέτρα των περιορισμών που εφάρμοσαν πολλές χώρες, λόγω της πανδημίας. Ξεκινώντας από το δεύτερο, ο ισχυρός άντρας της αμερικανικής φίρμας ανέφερε πως όλα τα μέτρα που πάρθηκαν από την Πολιτεία για τον περιορισμό και το υποχρεωτικό κλείσιμο των εργοστασίων και των καταστημάτων είναι «αντισυνταγματικά» και «φασιστικά».
 
Όταν ο Rogan ρώτησε πότε θα μπορούσε να αγοράσει ένα Roadster, ο Musk απάντησε ότι δεν μπορούσε να του δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο ανέφερε πως προέχουν άλλες δουλειές. Μία από αυτές είναι η αύξηση της παραγωγής του Model Y και της κατασκευής του εργοστασίου στο Βερολίνο.
 
«Το Roadster είναι σαν επιδόρπιο», είπε ο Musk θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πως το συγκεκριμένο μοντέλο μένει προς το παρών στην άκρη. Παράλληλα είπε πως ακόμη μία προτεραιότητα είναι η παραγωγή του Cybertruck και έπειτα θα ακολουθήσει το Roaster. Θυμίζουμε πως η Tesla έχει υποσχεθεί πως όταν το Roadster μπει στην παραγωγή θα είναι το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής που μπορεί να κινηθεί σε δημόσιο δρόμο.
 
Τέλος σε ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξής του ο Musk στάθηκε σε μία ακόμα εταιρεία του που ονομάζεται Neuralink, η οποία αναπτύσσει εμφυτεύσιμες διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής. Μάλιστα είπε πως οι συσκευές θα μπορούσαν να εμφυτευτούν σε άτομα σε ένα χρόνο από τώρα, αλλά ξεκαθάρισε πως εκείνος θα εμφύτευε μία στον εαυτό του μόνο όταν ήταν 100% σίγουρος πως θα λειτουργούσε!

Hyundai
4green