ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Μύλος» στην Ουκρανία με driftάρισμα της Red Bull

5.462 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2021)

Ο κακός χαμός έγινε στην Ουκρανία με ένα driftάρισμα από αυτά που κάνει η Red Bull, το οποίο σύμφωνα με τις αρχές της πόλης έβαλε σε κίνδυνο τους κατοίκους και έναν καθεδρικό ναό μεγάλης ιστορικής σημασίας!

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Εξοργισμένοι εμφανίζονται να είναι οι αξιωματούχοι του Κιέβου στην Ουκρανία, ύστερα από ένα γύρισμα που έκανε η γνωστή εταιρεία Red Bull, προκειμένου να προωθήσει το γνωστό ενεργειακό ποτό.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Δύο αυτοκίνητα άρχισαν λοιπόν να driftάρουν και να βιντεοσκοπούνται γύρω από ένα άγαλμα στην πλατεία μπροστά από τον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας, που έχει καταγραφεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Όπως υποστηρίζουν τα ξένα Μέσα, η εταιρεία ζήτησε από την πόλη άδεια για να κάνει το γύρισμα, όμως ο αντιδήμαρχος του Κιέβου, Κωνσταντινίν Ουσόφ με ανάρτησή του στο Facebook στις 10 Αυγούστου ανέφερε ότι οι αξιωματούχοι της πόλης απέρριψαν το αίτημα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
Autotriti.gr