Η Hyundai θα παρουσιάσει ένα νέο πακέτο «Ν-thusiast Parts» στο Essen.

Διατίθενται σετ από ζάντες αλουμινίου OZ Racing.

Ακόμα, προσφέρονται ειδικά πατάκια φρένων.

Προσφέρονται αγωνιστικά μαύρα καθίσματα κατασκευασμένα σε συνεργασία με την Recaro.

Nέο πακέτο για i30 N

4.294 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

Ένα νέο πακέτο για το Hyundai i30 N θα παρουσιάσει σύντομα η μάρκα, κάνοντας την εμφάνιση του μοντέλου ακόμα πιο ξεχωριστή. Δείτε τι περιλαμβάνει.

Έχεις δει το Hyundai i30 N, το νέο hothatch της νοτιοκορεάτικης μάρκας και παρά ότι σου αρέσει, πιστεύεις ότι θα χρειάζεται κάτι παραπάνω στην εμφάνιση του; Aν συμβαίνει αυτό, τότε η Hyundai θα παρουσιάσει ένα νέο πακέτο «Ν-thusiast Parts» που θα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πακέτο περιλαμβάνει νέες τροχούς, φρένα, καθίσματα κ.α με σκοπό να κάνουν το μοντέλο ακόμα πιο γρήγορο αλλά και πιο fun to drive. Πιο συγκεκριμένα, διατίθενται σετ από ζάντες αλουμινίου OZ Racing, 4 κιλά ελαφρύτερες από τις κανονικές και εξοπλισμένες με το έμβλημα Ν και κόστος 1.916 ευρώ στην αγορά της Γερμανίας ενώ αν υπάρχει και η επιλογή για ακόμα πιο ελαφριές ζάντες  Pirelli P Zero Trofeo με κόστος 3.100 ευρώ.
 
Ακόμα, προσφέρονται ειδικά πατάκια φρένων με το πακέτο i30N Perfomance σε συνδυασμό με μεγαλύτερα φρένα τόσο για τους εμπρός όσο και για τους πίσω τροχούς με τιμή 349 ευρώ το σετ, αγωνιστικά μαύρα καθίσματα κατασκευασμένα σε συνεργασία με την Recaro αλλά και μια σειρά άλλων αναβαθμίσεων με έμπνευση από το i30 TCR touring μοντέλο.

Η επίσημη παρουσίαση του πακέτου θα γίνει το επερχόμενο Show Αυτοκινήτου του Essen.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN