3 φωτογραφίες »

Νavara με μοτέρ από GT-R & 1.000 PS

5.276 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2020)

Το ισχυρότερο Navara του κόσμου αποφάσισε να φτιάξει ο Βρετανός πρωταθλητής Drift Stephen "Baggsy" Biagioni και η ομάδα του.


H πανδημία είχε αρκετές αρνητικές συνέπειες πάνω στην αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά για πολλούς που ασχολούνται με project βελτίωσης ήταν μια ευκαιρία να σκεφτούν τι καινοτόμο θα μπορούσαν να κάνουν για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Από την πλευρά του, ο Βρετανός πρωταθλητής Drift Stephen "Baggsy" Biagioni αποφάσισε να φέρει στην επιφάνεια μια παλιά του προσπάθεια. Το όνομα του project είναι Navara R και προβλέπει την εγκατάσταση ενός κινητήρα από Nissan GT-R μέσα στο καπό του ιαπωνικού pick-up.

Mάλιστα, σκοπός του είναι να αυξήσει την ιπποδύναμη του μοτέρ μέχρι τα 1.000 άλογα και για αυτό τον λόγο θα χρησιμοποιήσει το σύστημα ανάρτησης του GT-R. Αντίθετα, ο εσωτερικός διάκοσμος δεν θα τροποποιηθεί στο ελάχιστο.

Ο Baggsy δήλωσε: «Με τους αγώνες να έχουν αναβληθεί, ήταν μια ευκαιρία να  επαναφέρουμε την ιδέα και να την υλοποιήσουμε. Έχουμε τους καλύτερους συνεργάτες και μοιράζονται το όραμά μας για να δημιουργήσουμε ένα ακόμη εξαιρετικό όχημα που θα προκαλέσει. Θα είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός».
 

Toyota
test center