• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η εικόνα είναι ψηφιακή πρόταση του σχεδιαστή Kleber Silva.

Η εικόνα είναι ψηφιακή πρόταση του σχεδιαστή Kleber Silva.

Nέα Corolla σεντάν το 2020

8.104 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/10/2018

Πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της Τοyota είναι να λανσάρει τη νέα Corolla σεντάν σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μετά την παρουσίαση της νέας Corolla hatchback και Touring Sports, έρχονται σιγά σιγά στο φως κάποιες πρώτες πληροφορίες και για την έκδοση σεντάν του δημοφιλούς ιαπωνικού μοντέλου.

Σύμφωνα με το CarsDirect, η Toyota έχει στα άμεσα σχέδια της να λανσάρει την Corollla σεντάν μέσα στο 2020, με το μοντέλο να υιοθετεί φυσικά πολλά από τα καινοτόμα σχεδιαστικά στοιχεία του hatch μοντέλου αλλά με τις απαραίτητες διαφοροποιήσεις που προκύπτουν στο πίσω μέρος λόγω του σεντάν αμαξώματος.


Πολλές πληροφορίες αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, ωστόσο όπως και το Auris, έτσι και αυτό αναμένεται να βασιστεί στη πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA), ενώ οι φήμες αναφέρουν πως πολλά κοινά στοιχεία θα υπάρξουν και στον τομέα των μηχανικών συνόλων όπου οι υβριδικές εκδόσεις θα είναι και σε αυτή τη περίπτωση διαθέσιμες.

Αν και οι παρατηρείται μείωση στις πωλήσεις των σεντάν μοντέλων, η τωρινή Corolla, παρά τα χρονάκια της, συνεχίζει να σημειώνει πολλές πωλήσεις παγκοσμίως. Στις ΗΠΑ για παράδειγμα, πωλήθηκαν το περασμένο μήνα 20.000 Corolla σεντάν, παραμένοντας ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, ενώ συνολικά το 2017 μόνο στις ΗΠΑ, 308.000 Corolla (μαζί με τα hatch) βρήκαν νέους κατόχους.

54 διαθέσιμα άρθρα για TOYOTA  COROLLA