Νέα διάκριση για τη Hyundai Ελλάς

1.805 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2019)

Πρωτιά για τη Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ, η οποία τιμήθηκε με τη διάκριση «Turnaround Business award», ως αναγνώριση του επιτεύγματός της να υπερκεράσει τις όποιες δυσκολίες γνώρισε και να επιστρέψει πολύ γρήγορα σε πορεία ανάπτυξης μετά την ένταξή της στις επιχειρήσεις του Ομίλου Θ. Βασιλάκη.

Οι εμπορικές επιδόσεις της Hyundai Ελλάς στη λιανική αγορά αυτοκινήτου το 2018 ανέβηκαν σε ιστορικά επίπεδα ρεκόρ, χάρη σε ένα ξεκάθαρο όραμα για την εικόνα της μάρκας, την ποιοτική ανέλιξη και τεχνολογική καινοτομία των μοντέλων της και στην αξιόπιστη, ποιοτική εφαρμογή μίας σειράς από στρατηγικές επιλογές σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας του Πελάτη, από το Επίσημο Δίκτυο ως την Επικοινωνία.

Το ιστορικό αυτό ρεκόρ επιδόσεων ήδη εκ νέου ξεπερνιέται το 2019, καθώς η Hyundai ενισχύει περαιτέρω την εμπορική της δυναμική στις πλέον υποσχόμενες κατηγορίες, με την είσοδο νέων SUV υβριδικών μοντέλων, όπως το Tucson 48V Hybrid και το ΚΟΝΑ Hybrid, που ενισχύουν τη γκάμα που περιλαμβάνει τα δημοφιλή i10 και i20, την ποιοτική οικογένεια i30 με Fastback και «Ν» εκτελέσεις, και τη νέα γκάμα των SUV KONA και Tucson που δίνουν ένα premium «αέρα» στη μάρκα.
 
Σε ειδική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Μέγαρο Αθηνών τιμήθηκαν και φέτος μέσω των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» - που διοργάνωσε για πέμπτη φορά η Direction Business Network - οι επιχειρήσεις που με τα επιτεύγματά τους και τη σκληρή και μεθοδική τους προσπάθεια οδηγούν τη χώρα και την οικονομία μπροστά.
 
Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών οι οποίες αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα για το HYUNDAI TUCSON