Νέα ειδική Toyota GR Supra εντυπωσιάζει με πολύχρωμο εξωτερικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα ειδική Toyota GR Supra εντυπωσιάζει με πολύχρωμο εξωτερικό

3.205 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2023)

- Μοναδική GR Supra από την Toyota Γερμανίας.
- Πολύχρωμο εξωτερικό με ανθρακονημάτινα χαρακτηριστικά.
- Με ρυθμιζόμενη ανάρτηση και νέα εξάτμιση.
- Με 340 άλογα.

Μοναδική GR Supra από την Toyota Γερμανίας

Μία μοναδική Supra παρουσίασε η Toyota, η οποία ξεχωρίζει άμεσα από την πολύχρωμη εμφάνιση, εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Αυτή είναι η Toyota GR Supra GT4 100th Edition Tribute, που δημιουργήθηκε για να σηματοδοτήσει την κατασκευή 100 μονάδων της αγωνιστικής GR Supra GT4 Evo, αλλά πρόκειται για ένα μοντέλο που κυκλοφορεί και στο δρόμο. Επιπλέον, έχει τροποποιηθεί από την Toyota Γερμανίας με πολλά αξεσουάρ του τμήματος Gazzo Racing και όχι μόνο, που την κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή.

Πολύχρωμο εξωτερικό με ανθρακονημάτινα χαρακτηριστικά

Εξωτερικά, η Toyota GR Supra GT4 100th Edition Tribute λαμβάνει ένα πολύχρωμο συνδυασμό, που έρχεται δια χειρός της εταιρείας eighteleven. Το πολύχρωμο εξωτερικό συνδυάζει τα χρώματα της σημαίας της Γερμανίας, αλλά και το ειδικό Plasma Orange πορτοκαλί χρώμα, που λάνσαρε η Toyota με την ειδική και περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση GT4 100th Edition Tribute. Από κει και πέρα εξίσου σημαντικά με τα προαναφερόμενα είναι τα πολλά ανθρακονημάτινα χαρακτηριστικά, αλλά το μπροστινό splitter της AC Schnitzer.

Με ρυθμιζόμενη ανάρτηση και νέα εξάτμιση

Οι αναβαθμίσεις για αυτή τη μοναδική Supra που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Essen, στη Γερμανία, περιλαμβάνουν ανάρτηση Bilstein Evo T1, που μπορεί να ρυθμιστεί σε 10 στάδια, κατεβάζοντας την απόσταση από το έδαφος έως και 35 χιλιοστά. ¶λλες σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνουν τους ελαφρούς τροχούς τις Protrack One και το σπορ σύστημα εξάτμισης της Milltek.

Με 340 άλογα

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως η Toyota πρόκειται να πουλήσει μόνο 100 αυτοκίνητα της GR Supra GT4 100th Edition Tribute στην Ευρώπη, όλα εξοπλισμένα με τον εξακύλινδρο 3,0 λίτρων κινητήρα βενζίνης που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Η ισχύς παραμένει στους 340 ίππους.

Mercedes
OPEL