3 φωτογραφίες »

Νέα ειδική έκδοση Black από τη Lada

3.523 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2020)

Η ρωσική εταιρία λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση Black η οποία θα ξεκινήσει από το Lada Vesta Cross και σταδιακά θα επεκταθεί σε ολόκληρη τη γκάμα.


Μπορεί η Lada να μην απασχολεί άμεσα την ελληνική επικαιρότητα στον χώρο του αυτοκινήτου ωστόσο συνεχίζει ακάθεκτη την εμπορική της πορεία, τόσο στη «μαμά» Ρωσία, όσο και σε άλλες αγορές κυρίως εκτός Ευρώπης. Νέα προσθήκη στη γκάμα της μάρκας, η ειδική έκδοση Black που θα ξεκινήσει την πορεία της από το best seller μοντέλο της Lada, το Vesta Cross, και σε επόμενο στάδιο θα ενσωματωθεί και σε άλλα μοντέλα.

Τι το ειδικό έχει η έκδοση Black; Στην ουσία τίποτα το ιδιαίτερο, πέραν κάποιων μαύρων λεπτομερειών εντός και εκτός της καμπίνας. Ξεκινώντας από το εξωτερικό, τα Black μοντέλα της Lada, θα έχουν μαύρη οροφή και καπάκια στους πλαϊνούς καθρέπτες, 17άρες ζάντες αλουμινίου σε μαύρο φινίρισμα, ενώ δεν θα λείπουν και τα λογότυπα «Black» στις μεσαίες κολόνες. Μπαίνοντας στην καμπίνα τώρα, το υφασμάτινο σαλόνι είναι μαύρο καθώς επίσης και η επένδυση της οροφής, ενώ το παζλ συμπληρώνεται με το εξίσου μαύρο, θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι.

Τέλος, επόμενα στην... μαύρη λίστα είναι τα Xray Cross και 4x4 Urban (ή αλλιώς το μοντέλο που έχουμε γνωρίσει ως Niva στην Ελλάδα).

test center
fiat