Το νέο Lada XRay θα αποκτήσει και έκδοση με πιο... off road χαρακτήρα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Lada XRay θα αποκτήσει και έκδοση με πιο... off road χαρακτήρα.

Νέα έκδοση Lada Xray

9.501 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2016)

Το XRay θα αποκτήσει και πιο... off road έκδοση η οποία θα φέρει την ονομασία cross. Ας δούμε τις διαφορές της.

Το XRay είναι το δεύτερο μοντέλο της νέας εποχής της Lada που μπαίνει στην παραγωγή τους τελευταίους μήνες, μετά το μικρό σεντάν Vesta στα τέλη του Σεπτέμβρη.Η Lada όμως δεν έχει πει την τελευταία λέξη της, καθώς ετοιμάζει και έκδοσή του XRay με πιο... χωμάτινο προσανατολισμό. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν το μοντέλο της ρώσικης μάρκας βασίζεται στην πλατφόρμα B0 στην οποία πατάει και το Dacia Sandero, ενώ θα μοιράζεται με αυτό και το μοτέρ βενζίνης 1,6 λτ. 115 ίππων, ενώ θα έχει και... ρώσικο μοτέρ στα 1,8 λτ. με 125 ίππους, όπως λένε οι πληροφορίες.
Η νέα έκδοση του XRay, το οποίο βλέπουμε στις εικόνες, θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, επιθετικότερο προφυλακτήρα εμπρός, ποδιά στον πίσω προφυλακτήρα, μαύρο πλαστικό περιμετρικά του αμαξώματος στο κάτω μέρος και μπάρες οροφής. 
Προαιρετικά, θα διατίθεται και με σύστημα τετρακίνησης, ίδιο με αυτό που εξοπλίζει και το Dacia Duster.Θυμίζουμε πως η διάθεση του νέου Lada XRay στην αγορά της Ρωσίας θα ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου 2016, ενώ άγνωστο παραμένει το πόσο θα κοστίζει και αν θα έρθει και στην Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto