Νέα έκδοση Ranger Raptor ετοιμάζει η Ford
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση Ranger Raptor ετοιμάζει η Ford

3.947 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2022)

H Ford δημοσίευσε ένα νέο teaser βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, που παρουσιάζει ένα μυστήριο Ranger Raptor να «γρυλίζει» με μία επιπλέον LED μπάρα τοποθετημένη στην οροφή.

«Οι δοκιμές και η ανάπτυξη δεν σταματούν όταν δύει ο ήλιος»

Ένα «σκοτεινό» teaser βίντεο δημοσιεύθηκε από τη Ford Australia και τη Ford Performance, τόσο στους λογαριασμούς τους στο Facebook όσο και στο Instagram, υπογραμμίζοντας πως: «Οι δοκιμές και η ανάπτυξη δεν σταματούν όταν δύει ο ήλιος», με την ημερομηνία «01.11.2022» να αναφέρεται.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Φήμες για ισχυρότερο Ranger Raptor R

Το 2ης γενιάς Ranger Raptor παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2022, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι προδιαγραφές για την αμερικανική έκδοση που θα πρόκειται να φτάσει το 2023. Επομένως, οι πιθανότητες λένε πως το εν λόγω βίντεο αναφέρεται στην αμερικανική έκδοση, αν και αρκετοί θεώρησαν πως η Ford εργάζεται πάνω σε ένα πιο ισχυρό Ranger Raptor R ή μία αγωνιστική εκδοχή για τους αγώνες ράλι Baja.
 

Στην Ευρώπη με τον βελτιωμένο V6 των 284 ίππων

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως το Ford Ranger Raptor διαφέρει από αγορά σε αγορά. Για παράδειγμα, στην Αυστραλία η πιο ισχυρή έκδοση εφοδιάζεται με τον twin-turbo 3λιτρο βενζινοκινητήρα EcoBoost, ο οποίος αποδίδει 392 ίππους. Στην Ευρώπη, διατίθεται με τον βελτιωμένο V6 των 284 ίππων, λόγω των αυστηρότερων κανονισμών ρύπων, ενώ θα υπάρχει και μία ελαφρώς ενημερωμένη έκδοση του τετρακύλινδρου diesel 2.0 λίτρων bi-turbo της προηγούμενης γενιάς.


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO