Το Civic Sport Line διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία που εμπνέονται από το «καυτό» Type R.

Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Honda Civic Sport Line ξεκινά από 25.510 λίρες Αγγλίας (30.345 ευρώ περίπου).

Νέα έκδοση Sport Line του Honda Civic

6.431 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2019)

Λίγο καιρό μετά το φρεσκάρισμα που προσέφερε στο Civic , η Honda παρουσίασε και μία νέα έκδοση του μοντέλου που έλαβε την ονομασία Sport Line και φυσικά έχει ως στόχο να κάνει εντονότερο το σπορ στοιχείο!


Το Civic Sport Line διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία που εμπνέονται  από το «καυτό» Type R και τα συνοδεύει με γενναιόδωρο εξοπλισμό, όταν βασίζεται στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση, αλλά και έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα.
 
Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος το μοντέλο εξοπλίζεται με ποδιές, τόσο στο μπροστά, όσο και στο πλαϊνό μέρος, ενώ στο πίσω άκρο υπάρχει ένας αεροδυναμικός διαχυτής και μία αεροτομή. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και LED φωτιστικά σώματα και φώτα ημέρας. Παράλληλα για το εξωτερικό προσφέρεται και ένα νέο μπλε χρώμα, με την ονομασία της απόχρωσης να είναι Obsidian Blue.
 
Στο εσωτερικό, οι σπορ αναβαθμίσεις συμπεριλαμβάνουν κόκκινη ραφή στα καθίσματα, το τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων και τα πάνελ των θυρών, καθώς και τα διάτρητα πεντάλ αλουμινίου. Ο κατάλογος του βασικού εξοπλισμού αποτελείται από το σύστημα ψυχαγωγίας Honda Connect, τις εφαρμογές Apple CarPlay και το Android Auto, ενώ στη κορυφαία εξοπλιστική έκδοση προστίθεται και μια κάμερα οπίσθιας προβολής.
 
Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα Civic, η έκδοση Sport Line προσφέρει τη βασική σουίτα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού Honda`s Sensing.
 
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών, υπάρχει όμως ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας τριών κυλίνδρων 1,0 λίτρου, ισχύος 126 ίππων και 200 Nm ροπής. Το μοτέρ μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο εξάρι κιβώτιο ταχυτήτων είτε με CVT με paddles.
 
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Honda Civic Sport Line ξεκινά από 25.510 λίρες Αγγλίας (30.345 ευρώ περίπου). Οι παραδόσεις προγραμματίζονται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2020.

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC