Αναμένεται να βασιστεί σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα.

Νέα γενιά για το 2008;

4.988 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

Πληροφορίες σχετικά με την νέα γενιά του 2008 ήρθαν στο φως με τις αλλαγές που αναμένονται να είναι πολλές. Δείτε τι μαθαίνουμε.

 Το Peugeot 2008 βρίσκεται στην αυτή τη στιγμή στον τέταρτο χρόνο παραγωγής και αν και ανανεώθηκε το 2016, πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο θα υιοθετήσει ακόμα περισσότερα νέα στοιχεία το 2019 όταν και θα παρουσιαστεί η νέα του γενιά.

Πηγές από το γαλλικό στρατόπεδο αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο θα λάβει πλήθος σχεδιαστικών επιρροών από τα μεγαλύτερα «αδέρφια» του, 3008 και 5008 τόσο στο εσωτερικό όσο και στην αρχιτεκτονική του.

Στο δια ταύτα, το νέο Peugeot 2008 λέγεται ότι θα επωφεληθεί από μεγαλύτερη χωρητικότητα τόσο στις αποσκευές όσο και στην καμπίνα ενώ θα λάβει δάνειο από το 3008 και το σύστημα i-Cockpit μαζί με την οθόνη infotainment 12,3 ιντσών.
 
Όσον αφορά το δάπεδο της, αναμένεται να βασιστεί σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα, αποτέλεσμα της συνεργασίας της γαλλικής μάρκας με την κινέζικη Dongfeng. Συνεπώς, το μικρό SUV θα γίνει πιο ελαφρύ ενώ γίνει δυνατό να εξοπλιστεί και  κάποιου είδους ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο δίπλα σε αυτά της βενζίνης και του diesel.

Τέλος, αναμένεται να παραμείνει δικίνητο αν και είναι έντονη η φημολογία ότι οι Γάλλοι μηχανικοί δουλεύουν πάνω σε μία νέα έκδοση του συστήματος Grip Control που θα βοηθάει σημαντικά το μοντέλο στον τομέα την πρόσφυσης σε κάθε είδους επιφάνειες.

peugeot
NISSAN