2 φωτογραφίες »

Νέες εκδόσεις Smart Diversity για τα μοντέλα Peugeot

3.092 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2021)

Οι εκδόσεις «Smart Diversity» αφορούν τα μοντέλα 208, 2008 και 3008 και προσφέρουν πλουσιότερο εξοπλισμό ασφαλείας και άνεσης και τέσσερις επιλογές κινητήρων.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot – εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη - έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει μια μοναδική στρατηγική που ακούει στο όνομα «Smart Diversity».  Η στρατηγική αυτή  αφορά την ριζική ανανέωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού των best-seller μοντέλων της, προσφέροντας πλήθος επιλογών και σημαντικά προνόμια στους πελάτες της.
 
Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα Peugeot 208, 2008 και 3008 διατίθενται σήμερα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων σε νέες εκδόσεις «Smart Diversity» με μοναδικά οφέλη όπως:  
  • Πλουσιότερος εξοπλισμός ασφαλείας
  • Πλουσιότερος εξοπλισμός άνεσης και
  • 4 επιλογές κινητήριων συνόλων (βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικές, full electric) με αυξημένη οικονομία και μειωμένα επίπεδα εκπομπών ρύπων
Η Peugeot αποτελεί έναν από τους καθαρότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Ευρώπη σημειώνοντας εξαιρετικά χαμηλό μέσο όρο ρύπων ανά όχημα. Τα τεχνολογικά επίπεδα της Peugeot, όπως αναφέρει η ίδια η μάρκα, εξασφαλίζουν ότι δεν μετακυλίεται το κόστος έρευνας και ανάπτυξης που σχετίζεται με την εναρμόνιση της μάρκας με τις προδιαγραφές ρύπων της ΕΕ στον τελικό καταναλωτή, κάτι που, σύμφωνα με την φίρμα, της δίνει σημαντικό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού.
 
Η εμπορική πορεία της Peugeot είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει η μάρκα, δημιουργώντας σωστή γκάμα μοντέλων, εκδόσεων, κινητήριων συνόλων και προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά όπως ο ξεχωριστός σχεδιασμός, οι τεχνολογίες, η άνετη οδήγηση αλλά και η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda